בוקר טוב!
אימי רשומה לחברה מסוימת המספקת לה שרותי טלפון נייח, בתקופה האחרונה היא שמה לב כי מחייבים אותה בחיובי יתר ובכל פעם שהיא מתקשרת לחברה היא מטורטרת מאד עד שמטפלים בפניותיה וגם כשהעניין כבר מטופל ומבטיחים לה החזר כספי לוקח זמן רב עד שמזכים אותה בפועל(זיכוי בחש' הבאה למרות שצריכים לזכות לה את החשבון),החברה הנ"ל הגדילה לעשות כשחייבה אותה בינואר בסכום של 1600 ₪ על חבילה של 55 ₪ (הם בטעות חישבו לה בחשבונית שיחות ממאי עד דצמבר במקום שיחות של חודש אחד בלבד וכיון שמדובר בכמות גדולה של שיחות הם חייבו אותה בסכום גבוה)וכשפנינו אליהם מס' רב של פעמים הם טוענים כל הזמן שהעניין בבדיקה ומתחייבים לחזור תוך זמן מסוים אך מעולם לא חזרו אלינו עם תשובה,הבנתי שלפי חוק הגנת הצרכן אנחנו יכולים לתבוע עד 10000 ₪ חוץ מרביות,רציתי לשאול האם במקרה הנ"ל מומלץ להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות ואם כן על איזה סכום מומלץ להגיש את התביעה?
תודה ויום טוב!
שלום,
בהחלט על פי הדברים שאת מתארת כדאי להגיש תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות וסכום התביעה תלוי במס' גורמים וביניהם, הנזק שישיר והעקיף שנגרם, טרטור, אי עמידה בתנאי הסכם, גניבה, עוגמת נפש ועוד.
כמו כן ולידיעתך ישנם פסקי דין העוסקים בעניין טרטור הלקוח ונית ןללמוד מפסקי הדין הללו מהם סדרי הגודל של הפיצויים שנפסקו.
במידה ואתם מעוניינים בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינכם, אתם מוזמנים לפנות אליי ואשמח לסייע.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
