שלום הסיפור שלי קצת ארוך,
חיפשתי עגלה לתינוק מאתר alibaba
מצאתי כמה מוכרים ושלחתי להם הודעה
התלבטתי ממי לקנות אבל לפני שהזמנתי שלחתי הודעה לשירות לקוחות שאני רוצה לדעת האם המוכרים הם אמינים כי אין תגובות של קונים שם
שלחתי להם קישורים לכל המוכרים שרציתי והם ענו לי שהם לא רואים תלונות על מוכרים אלה ואפשר להזמין מהם,
המשחתי לשוחח עם 2 מוכרים ולבסוף רק 1 היה נשמע לי אמין הוא אמר שאת הכסף ניתן להעביר לו רק דרך ווסטרן יוניון
התענייניתי ב 2 עגלות אחד לי ואחד לאחי,
החלטנו שאני יזמין עגלה ראשונה ואחרי שאני יקבל אותה אני יזמין את השניה,
העברתי לו 300USD
וביקשתי ממנו שישלח לי מעקב משלוח,אחרי יומים הוא שולח לי הודעה שבטעות הוא שלח לי את 2 העגלות ואם אני לא יעביר לו עוד כסף עבור העגלה אני לא יקבל את 2 העגלות ולא את הכסף,שילמתי לו עוד 300USD
Uואז אחרי יומיים שוב הוא אומר שאני צריכה לשלם לו עבור המכס 270USD ואז אני יקבל את המוצר,בטיפשותי שילמתי לו,ושוב לא קיבלתי את המוצר ואני בטוחה שהוא גם לא בארץ,
הוא מבקש ממני עוד 600USD בשביל שאני יקבל את המוצר אני ביקשתי ממנו את הכסף חזרה הוא מסכים להחזיר רק אם אני ישלם לו עוד 270USD עבור ביטול עסקה,
אני לא מתכוונת לשלם לו כי אני יודעת שאני לא יקבל את הכסף שלי ולא את העגלות,פניתי לשירות לקוחות עליבאבא
אני כבר חודשים בשיחות איתם והם לא יכולים לעשות כלום כי לא קניתי דרך מקוונת באתר שלהם (לא ידעתי שיש דבר כזה והומכר לא הסכים דרך פייפל)
ובם לא יכולים לעקוב אחר ההזמנה שלי,למרות שיש לי באימייל את כל השיחות עם המוכר והכול מתועד הם אמרו שבגלל שהוא מחק את עצמו מ עליבאבא ניתן לפנות למשטרה המקומית,איך המשטרה בדיוק תעזור לי אם האדם מחוץ לארץ?
איך ניתן לקבל את כספי בחזרה?
שלום,
לצערי לא תוכלי לקבל את כספך בחזרה.
עבדתי בעבר שנים רבות עם אתר המדובר ואת רכשת מוצר באתר שבכלל אינו עוסק במכירת מוצרים ליחידים ונפלת על נוכל.
בכל מקרה לא ניתן לתבוע בבית משפט בארץ אדם או חברה שנמצאים בחו"ל ואין להם סניף בארץ.
להבא אני מציע לך ללמוד כיצד רוכשים מוצרים מחו"ל בטרם תעשי זאת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר