שלום רב. בשל תיקונים חוזרים ונשנים של מכשירי, קיבלתי מכשיר חלופי, אותו החזרתי למרכז השירות שבעירי (יש לי מכשיר ישן פרטי). עתה, עברו לפחות כחודשיים והחברה הסלולרית עדיין לא סיפקה לי את המכשיר החדש, עליו אני משלמת. יש לציין שעשרות "נציגים" שונים פונים אליי והתקשורת ביניהם מאוד קלוקלת, ואין באמת סינכרון ביניהם, כך שכל אחד שוב מבקש לשמוע את "הסיפור" ואף לא אחד מהם טורח לספק לי את המכשיר. ביום שישי האחרון הגעתי שוב למרכז השירות לאחר שצלצלו אליי ואמרו לי להגיע ע"מ לקבלו, ושוב, אמרו ש"יש להם בעיה בתוכנה" ושיוכלו ליצור איתי קשר בשבוע הקרוב כדי שאקבל את המכשיר, כי "עכשיו הוא לא נמצא שם". אני מתוסכלת נורא!!! ולא יודעת מה לעשות. האם ישתלם לי לתבוע אותם? אם אעזוב אותם כעת, אשלם את יתרת התשלומים (בערך 800 ש"ח) עבור המכשיר שאינו ברשותי! אודה לתשובה כלשהי.תודה מקרב לב.
בוקר טוב,
סיפורך נשמע קשה וניכר שאינך מקבלת שירות ראוי.
באפשרותך לפנות בכתב אל החברה לתאר את השתלשלות העניינים ואת המסכת העובדתית שעברת בחודשיים האחרונים, את דרישתך לביטול העסקה ללא תנאים וקבלת פיצוי בגין עוגמת הנפש.
ממליצה לך לפנות לעורך דין לקבלת ייעוץ משפטי והכוונה לבירור זכויותיך ובמידת הצורך אף ייצוג משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר