בתאריך 19.4.13 שוחחתי עם נציג בשם שאדי מקשרי לקוחות על מנת לנתק את המנוי, המנוי אכן נותק לטענתם.
בתאריך 8.5.13 נעשתה שיחה עם מרינה ממכירות והמנוי הופעל שוב.
לצערי המנוי הופעל ללא ידעתי וללא אישורי בכתב או בעל פה וגרוע מזה נחתם טופס הוראת קבע לבנק לא על שמי ולא באישורי.
במידה ויש צורך אוכל לספק את המסמך שקבלתי מהבנק.
מאחר ובקשתי את ניתוק החשבון והוא אכן בוצע מול הנציגים בהוט
לצערי לפני כחודש קבלתי תדפיס מהבנק ראיתי שהחשבון הופעל בתאריך 8.5.13 כמו שכתבתי לפני.
שוחחתי עם המון נציגים וכולם הפילו את האשמה עלי, והציעו זיכויים ופיצויים מגוחכים.
מה אני יכולה לעשות?
מי בכלל אשם? הוט שהאשרו חתימה של משהו אחר, או הבנק שאישר את החתימה שהיא שלי?
אשמח לעזרה בעניין תודה!
שלום,
לא ברור מהדברים שכתבת כיצד חזר הקו לפעול לאחר שנותק. האם זה קרה ביוזמתך או ביוזמת אחד מבני משפחתך, או שגילית יום אחד שבדיקה בחשבונות ?
בכל מקרה אם החברה פעלה בלי הסכמתך ואך גבתה ממך כספים זה בהחלט אינו תקין וניתן לתבוע בגין כך.
יש צורך תחילה לפנות לחברת הוט, לסגור לגמרי את המנוי ולדרוש את הכסף שנילקח ללא סיבה ופיצוי כספי ואם הדרישה לא תעזור להגיש תביעה בנגד החברה ולבקש את כספך חזרה ופיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמה לך.
אני איהיה פנוי בשבוע הבא אם תרצו סיוע משפטי נוסף בעניינכם, אך תחילה נסו לפנות למנהלים בחברה ולפתור את העניין ללא בית משפט.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך לפינה הקודמת שענית, המנוי לא היה על שמי אך אני הייתי המשלמת. בעל המנוי היה אח של חבר שלי. חיינו ביחד. שנפרדתי ממנו ניתקתי את המנוי. על פי הוט יש תיעוד שביטלתי אבל בתכלס אין לי מסמך. פחות מחודש גיליתי ע"י הבנק שאני מחויבת כל חודש בחודשו עבור מנוי בהוט 320 ש"ח. לפי הבנתי ולפי מסמך הבנק , מי שחתום על הוראת קבע שלי הוא אח של חבר שלי עם החתימה שלו עם כל הפרטים הנלווים שלו עם החשבון בנק שלי ואף אחד לא ידע אותי. פניתי למנהלים בחברה ומפילים את התיק על הבנק. הציעו לתת החזר עבור 3 חודשים לאחר התעקשות החליטו להחזיר חצי השתתפות ואת החצי השני הבנק. הבנק לא מוכן לתת החזר. מה אני יכולה לעשות? מי בכלל אשם? הוט שאישרו חתימה של משהו אחר, או הבנק שאישר את הוראת קבע שהיא שלי ולא החתימה שלי ?אני מקווה שהסברתי את עצמי יותר מדויק. אשמח לעזרה בעניין תודה,
בוקר טוב, פניתי אליך לפני שבוע. ציינת שאפשר ליצור עימך קשר. אני מנסה במספר . תודה מופיע באתר אין מענה. אני זקוקה ממש לעזרתך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר