ב28.4 היה צריך להגיע עליי טכנאי הוט שלבסוף לא בא. לאחר שדיברתי עם נציגה בכירה ומנהלת צוות הובטח לי שתוך 14 ימי עסקים יופקד לחשבוני 600 שקלים. בחישוב מהיר עד ה15.5 לאחר שהורדתי את יום העצמאות. כצפוי הכסף לא הופקד. היום אחרי למעלה משעה המתנה ושיחה עם נציג הוסבר לי כי הפניה הועברה למוקד כספים רק ב5.5 ורק מתאריך זה זמן ההמתנה הוא 14 ימי עסקים.
האם זה הגיוני או מקובל?
האם יש לי עילה לתביעה נגד החברה?
תודה מראש
שלום,
אני מציע שטרם פנייה לתביעה תמתין עוד מס' ימים לפיצוי הכספי ובכל מקרה בהחלט יש עילה לתביעה בעניין זה, אך תנסה למצות את ההליכים לפני פנייתך לבית המשפט, והמתן עוד מס' ימים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על תשובתך אבל היום יצרו איתי קשר הודיעו שהזיכוי אושר רק עכשיו ותוך 14 יום יופקד לחשבון. האם זה מקובל ע״פי חוק? שלמרות שהמתנתי למעלה מ14 ימי עסקים רק בעוד תקופת זמן כזו ארוכה הכסף יופקד?
מעבר לכך ביקשתי להגיע לפניות הציבור נציג בשירות הלקוחות הציע לשלוח מייל דרך האתר שם רשום שתוך יום עסקים הם יענו ועדיין אין מהם תשובה יש לי הרגשה שקניתי מהם חתול בשק.
נדמה כי הם מושכים זמן לשווא.
אני בהחלט מקווה שתקבלי את כספך בלי משחקים נוספים מצידם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על תשובתך אבל היום יצרו איתי קשר הודיעו שהזיכוי אושר רק עכשיו ותוך 14 יום יופקד לחשבון. האם זה מקובל ע״פי חוק? שלמרות שהמתנתי למעלה מ14 ימי עסקים רק בעוד תקופת זמן כזו ארוכה הכסף יופקד?
מעבר לכך ביקשתי להגיע לפניות הציבור נציג בשירות הלקוחות הציע לשלוח מייל דרך האתר שם רשום שתוך יום עסקים הם יענו ועדיין אין מהם תשובה יש לי הרגשה שקניתי מהם חתול בשק.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר