לפני כ 3 חודשים מכרתי את רכבי, ועשיתי החלפה על הרכב ובמקומו קניתי אופנוע והוסיפו לי עוד עשר אלף ₪. כאשר רצינו לעשות את העברת בעלות על האופנוע שרכשתי לא היתה בעיה, אך כאשר את הרכב שמכרתי באתי להעביר על שם הקונה הוא לא רצה- אמר שהוא רוצה שזה יהיה רשום על שם גיסו, ובגלל שגיסו לא היה נוכח לא יכולנו להעביר את הרכב על שמו, הוא אמר לי שניפגש עוד כמה ימים כשגיסו יבוא איתו, ובנתיים עשינו זיכרון דברים כי הרכב עדין על שמי..
עברו כבר 3 חודשים והוא כל הזמן מתחמק ממני ולא עונה לטלפונים- ואינני רוצה שהרכב ישאר על שמי, עוד מס' ימים נגמר הטסט לרכב..
מה אני יכול לעשות? והאם זה משהו פלילי מה שהוא עושה? האם אפשר להוריד את הרכב מהכביש בלי שיתבע אותי? או לדווח עליו כגנוב.. אבקש פיתרון בבקשה!!
שלום,
אני מציע לך לטפל בעניין כמה שיותר מהר.
על פי מה שאתה מתאר מדובר בנוכל. אני מניח שאתה יודע שכל עבירת תנועה שהוא יעשה אתה תצטרך לשלם על כך (ועל פי הדברים שאתה מתאר כנראה שזה מה שיקרה).
פנה אליו במיידי בעצמך או באמצעות עו"ד וטפל בעניין הזה במיידי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר