שלום רב ,
לפני כשבוע היינו בסניף י.ב.שירותי רכב -סוכנות מיצובישי החלטנו לקנות רכב חדש , הסוכן הציע לנו אלטנרנטיבה למימון הנקראת הלוואת בלון אנו נעביר סכום של 30000 ואח"כ נקבל מהם מימון ללא ריבית וכעבור שלוש שנים נשלים את החלק החסר העברתי את החלק הראשון בהתחייבותי על סך 30000 שח לאחר כמה ימים ביום שישי קיבלתי טלפון מהסוכנות שטענו כי אושרה לי ההלוואה ושביום א יתחילו בתהליך. בסופ"ש ישבנו אני ובן זוגי וחשבנו על העסקה ועל זה שאנחנו כעת נמצאים בתהליך של בניית בית והאם אנו נוכל לעמוד בהתחייבויותנו הכספיות ואז הוחלט לא לצאת לדרך עם העסקה ביום א על הבוקר חייגתי לסוכנות וביקשתי לבטל את העסקה הסוכן טען כי אין אפשרות חייגתי לשירות הלקוחות ולאחר התערבותם נאמר לי כי יש באפשרותי לבטל העסקהרק שמאז עברתי משא טירטורים קיבלתי טלפון של משרדי המימון ונתבקשתי ע"ע"י הסוכן לפנות אליהם כי יש לי קנס ביטול חייגתי מספר פעמים למימון ונאמר לי מפורשות כי אין לי כל הלוואה או התחייבות ביקשתי לקבל איזשהו מסמך אך טענו כי אין להם מסמך כזה חזרתי שוב לסוכן הודעתי לו את ההטדעה שקיבלתי מהמימון והוא בכל זאת טען כי עליי לפנות אליהם כעבור יומיים כי טרם קלטו את בקשתי במערכת שבתי והבהרתי כי אני מעוניינת בביטול ואין טעם לרליטת החומר במערכת וכך נשארתי תלוי באוויר . אשמח לדעת האם ביכולתם לטרטר אותי לנסות לסבך אותי על אף שלא ביצעתי כל העברת רכב על שמי וכמו כן לא שחררתי שום רכב מהמכס ( בסך העל יום אחד )
אשמח לתשובתך .
ליאת
על פי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) זכותך לבטל את העסקה וכל המשחקים של הסוכנות הם במטרה לגרום לכך שהעסקה תעבור את 14 היום שבהם את זכאית להחזר כספי.
אני מציע לך להקפיא את המצב, לשלוח לסוכנות מכתב רשום בהם את מודיעה על ביטול העיסקה
אם הם לא יפעלו לביטול העסקה על פי הקבוע בחוק, פני לבית המשפט לצורך עמידה על זכויותיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר