שלום לך
אני ומשפחתי לפני ארבע שנים היינו לקוחות של פלאפון קיבלנו מהם מבצע אטרקטיבי אחרי ארבעה חודשים קבט החברה פנה אלי בטענה שקיבלתי מבצע שלא אמור לקבל וביקש להגיע לשנות את המבצע או להחזיר את הקווים ,אני ומשפחתי לא הסכמנו לנדון עכב זאת הקבט לקח את החוק לידים סגר את הקווים ושינה כת סטטוס המכשירים לאבודים או גנובים אני ומשפחתי אחרי ייעוץ משפטי עצרנו את התשלומים מהכרטיס אשראי ושלחנו מכתב דרך עורך דין בנדון , ואז נכנסנו לתהליך של חוב והוצאה לפועל סיימנו את עניין ההוצאה לפועל ושילמנו את הכסף בל ברירה , אחרי תום התביעה ותשלום כלל הכספים המכשירים הללו הפכו להיות בסטטוס גנוב שלא ניתן להכניס להם סים של חברה אחרת פניתי רבות לעורך דין של פלאפון שהפנה אותי לחברה כראוי אני כבר שנה וחצי פונה לחברה בלי כל יחס וכל הזמן הם מתעלמים מפניותיי והמכשירים הפכו להיות גרוטאות , יש להתייחס שאני ומשפחתי בעלי כמעט 40 קווים שכל מכשיר כזה עלה בזמנו בסביבות 1200 שקל האם ניתן להגיש תביעה בנושא ?
אשמח לתגובה ודרך תקשורת
תודה רבה
וסים גבארה
-
שלום,
שוחחנו על העניין בטלפון. אתה מוזמן ליצור איתי קשר במידה ולא עניתי לך על כל התשובות.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר