בקרתי בחנות הום סנטר, נתניה על מנת לרכוש שולחן פלסטיק נמוך קטן. מצא חן בעיני השולחן של כתר פלסטיק. על השולחן היו מודבקות 2 מדבקות. אחת גדולה (כ-15X4 סמ) של כתר פלסטיק עם 2 ברקודים עליה ותאור המוצר - "שולחן צד מלבני-לבן" ללא מחיר ומדבקה שניה קטנה (כ-5X2 סמ) של הום סנטר כשמצוין עליה ברקוד, מחיר בגדול ובכתב קטן תיאור המוצר " ארגונית ברגים 38".
אני הבחנתי במחיר המוצר שהיה בולט 49.90 ₪. התאים לי המחיר. נגשתי לקופה לרכוש המוצר. בקופה נסרק הברקוד הבולט שעל מדבקת כתר ונדרשתי לשלם 79.90 ₪. הסבתי תשומת לב קופאית לחוסר התאמה במחיר. היא סרקה את המדבקה של הום סנטר וקבלה מחיר 49.90 ₪ כפי שהופיע על גבי המוצר. היא הבחינה ששם המוצר לא תואם וטענה (היא והמנהל) שמדבקת הום סנטר הודבקה בטעות, לכן אין אני יכול לקבל המוצר ב-49.90 ₪ אלא במחיר הגבוה. עוד טענו שמכיוון שרשום במדבקה באותיות קטנות תיאור הפריט ושאינו תואם למוצר אין אני יכול לקבל המוצר במחיר המוטבע עליו. מיד תקנו את המחיר על גבי המוצרים האחרים בחנות. לצערי לא רכשתי המוצר ויצאתי בבושת פנים.
שאלותיי בבקשה..
א-האם לתיאור המוצר (שהיו שניים..) יש תפקיד שיכול למנוע ממני לרכוש המוצר במחיר הרשום עליו?
ב-המידה ואני זכאי לקבל המוצר במחיר המוטבע ללא קשר לתיאור הפריט איך אני יכול לפעול?
בתודה
ארנון לוי
ברשותי תמונות המוצר והמדבקות
שלום,
בכללי אומר כי המחיר שנמצא על המוצר הוא המחיר הקובע. אילו ראית מחיר על ברקוד שאינו שייך למוצר, אינך יכול לקבל את המוצר במחיר הזול.
אני לא מציע לך לפעול משפטית בשביל 30 שקלים כאשר הטעות נעשתה בתום לב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר