לפני יומיים התקשר אלי בחור והציג את עצמו "דודו מבזק" וטען שרוצה לעזור לי להוזיל את העלות של האינטרנט והיות ו"הוא מבזק" - יש לו אינטרס שאני אעבוד עם בזק בינלאומי כספק. טען שאשלם 39.90 במקום 115 (כיום אנ משלמת 115 ש"ח לנטויז'ן עבור ספק+תשתית כאשר התשתית היא של בזק). דודו טען ארוכות כי העסקה הינה מצויינת ומשתלמת וכיי בזק בינלאומי שייכת לבזק ולכן יש לו אינטרס לחבר אותי לבזק בינלאומי. טענתי כי זה לא נראה לי וידוע לי שעבור התשתית ל משלמים בנפרד אלא אם זה עסקה (כמו מה שיש לי).
דודו טען והבטיח לי שבמסגרת מבצע אשלם במקום 115 לנטויז'ן - רק 39.90 לבזק בינלאומי על הכל... והם ינתקו אותי מנטויז'ן ויחברו לבינלאומי כך שלא אצטרך לעשות שום דבר. רק הוא ידאג שתוך כמה דקות יתקשרו אלי מבזק בינלאומי ואמסור להם את פרטי כרטיס אשראי...
תוך מספר דקות התקשרה נציגה בשם נעומי ומסרתי לה את הפרטים. קיבלתי שם משתמש וסיסמא. ...
כאשר התקשרתי לבזק לבדוק את העניין - נאמר לי חד משמעית אסור לפי החוק במדינת ישראל שספק התשתית ימליץ ללקוח על ספק האינטרנט...
ובטוח שיש כאן טעות. מבזק לא יצרו קשר אלא הנציג של הבינלאומי התחזה לנציג של בזק
ניסיתי לבטל את המנוי אך כל נציג רק מבטיח טיפול והפניה טרם נסגרה. מניסיון מלפני כמה חודשים אני יודעת: כל עוד הפניה פתוחה אני אשלם עבור המנוי למרות שהנציגים טוענים אחרת.
כל השיחות מוקלטות.
ברור לי כי מדובר כאן בתרגיל ובחוסר יושר ועברה וה"מבצע" הזה מכוון על אנשים שלא מתמצאים בחוק נתפסים על המחיר הזול...כאשר הפניות האלה מתקבלות בזמן העבודה ולא תמיד יש אפשרות וזמן לשקול ולבדוק את הדברים.
שלום אורה,
בהמשך לפנייתך בדף הפייסבוק של בזק בינלאומי הנושא בטיפול ומנהל יחזור אלייך בהקדם האפשרי לסיום טיפול בנושא.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
שלום,
איך אני יכול לעזור לך ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר