רציתי להתייעץ- הגעתי לסופר גדול ביום שלישי, 3/6/14, ער חג השבועות, ובידי שקית המכילה 22 בקבוקי בירה גדולים ריקים על מנת לתת אותם לסופר למיחזור, כדיי שאחרי זה אוכל לעשות קניות והזיכוי יסייע לי. אציין כי שוויו של כל בקבוק גדול למחזור הינו 1.2 ש"ח
להפתעתי הרבה הקופאית הראשית ענתה לי:"לא מקבלים בקבוקים בערב חג ובימי שישי". שאלתי- מדוע מותר לקנות בערב חג ולהזדכות אסור??? שאלתי איפה זה רשום, הצביעה לי על שלט בכניסה, אך לא כך הדבר, כל מה שרשום בשלט זה שאין החזרת בקבוקים בימי שישי. הפנתי את תשומת ליבה שהיום יום שלישי!! ולא שישי ושאני רוצה להזדכות כי זו זכותי כצרכנית, ענתה לי שלמרות שלא רשום הם לא מקבלים גם בימי חג... כעסתי מאוד כי הדבר לא רשום בשום מקום.
רציתי להתייעץ, האם ההתנהלות נכונה? האם על אף שלא רשום בשלט אסור לי כצרכנית להזדכות על בקבוקי מחזור שקניתי?? יש לי צילום של השלט
אשמח לתשובה מהירה
שלום,
החנות צריכה לפעול על פי החוק הקיים ולזכות אותך בגין הבקבוקים. כמו שכתבת השלט מורה על שהמקום לא מקבל בקבוקים ביום שישי וביקשת להזדכות ביום שלישי.
בשורה התחתונה - המקום היה צריך לזכות אותך על הבקבוקים הריקים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר