הי.תבעתי חנות שמכרו לי מככשיר אייפון לא תקין..ובקניה אמרו שהוא חדש אבל הקופסה פתוחה לטענתם בכדי להכניס פיסת נייר בחלקו התחתון בכדי לדעת אם מישהוא מתקן או נוגע במכשיר חוץ מהם..המכשיר כבה וכמה פעמים החזרנו אותו לתיקון ואפילו שלמנו עוד 350 על תיקון.עכשיו בכתב הגנה כתבו שהם בזמן הקניה אמרו לי שמהכשיר מתצוגה..וזה שקר איך אוכל להוכיח זאת..האם יש חוק שמחייב אותם לציין בחשבונית שהמכשיר מתצוגה ולא חדש? קניתי אותו במחיר של חדש ב 2300 ש אייפון 4S בחודש יולי 2013..תעזרו לי להוכיח את שהוא אכן משומש ולא תקין
שלום,
קודם כל עצתי לך היא לפנות למתן ייעוץ משפטי טרם הגשת התביעה ולא לאחר שכבר הגשת. שנית כדי שאוכל לסייע לך עליי לעיין בכתבי הטענות. אינני יכול למצוא דרך להוכיח את הדברים באויר בלי שיש בפני את כתב התביעה, כתב ההגנה והמסמכים שצורפו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הי
בלי שום קשר לבעיתי ברצוני להבין האם יש חוק שמחייב לרשום על הקבלה שהמכשיר מתצוקה ? ..רק את זה אני רוצה לדעת כעשיו בבקשה תענו לי ... תשובתכם תעזור לי מאד
לא שאני יודע מזה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר