הנדון: ביטול חוב עבור מקדמת סמסטר סתיו 2011
שלום רב,
למדתי כסטודנט ( 2010 אוקטובר), במחלקה כימית במערכת חלקית. כלומר בכל סמסטר הייתי בונה לעצמי מערכת אשר הייתה כוללת 3-4 קורסים . עקב מילואים שביצעתי בסמסטר א'-חורף לא נבחנתי במועדים שנקבעו לכלל הסטודנטים וכתוצאה מכך לא יכולתי להירשם לקורסים בסמסטר ב' אשר תלויים בקורסים סמסטר א'. בסמסטר קיץ בוצע רישום ללא ידיעתי לאותם קורסים שלא יכולתי ללמוד בסמסטר ב' כי לא נבחתי לאותם קורסים בסמסטר א' .
אדגיש שוב כי המכללה ללא ידיעתי וללא שום הודעה מראש רשמה אותי לקורסים לסימסטר קיץ וזאת למרות שהמערכת נבנית על ידי בהסתייעות יועץ מטעם המכללה. כמו כן באותו פרק זמן נולדה לי בת ולא הייתי מוכן ללמוד בסמסטר זה. כמו כן נחסמתי בכל מערכות המכללה ללא שום הודעה מראש או יצירת קשר כלשהיא מצד המכללה. כאשר רציתי להירשם לסמסטר העוקב דהיינו סמסטר סתיו 2011 נודע לי שיש לי חובות מסמסטר קיץ 2011 ולכן לא אוכל להרשם ללימודים, בזמן שערכתי בירורים לגבי החוב על סמסטר קיץ זהו החוב הראשון על סימסטר קיץ שנוצר - חוב זה בוטל אחרי פניות חוזרות ונשנות אשר הוכיחו כי החוב היה לא מוצדק וגם הרישום אליו והוא בוטל ב- 2012 ,בנתיים התווסף לזה חוב נוסף על מקדמה של סמסטר סתיו 2011.
הגשתי ערעור נוסף לועדת חריגים בחודש דצמבר 2013 הערעור נדחה שוב בחודש מאי 2014 בטוענה כי יש לשלם את החוב עד לחודש יוני 2014.
יש לציין כי לפי נהלי המכללה (ע"מ 80 ידיעון תשע"ב) המציין במפורש שסטודנט שלא יבצע רישום לקורסים ייעוץ (עד תום תקופת הרישום לקורסים) ייחשב כמי שהודיע על הפסקת לימודים אף אם לא מסר הודעה על כך. לפיכך הייתי אמור להיות מוגדר כסטודנט הנמצא בהפסקת לימודים ולא הייתי אמור לשלם מקדמה לסמסטר סתיו לכן אני מבקש לבטל אותה.
אבקש את התייחסותכם לנושא הנידון, כיצד עלי לפעול ובאם הטענות שלי המצורפות במכתב זה מוצדקות
שלום,
נדמה כי עד כה פעלת כפי שצריך (שהרי קיבלת בחזרה חלק מהכספים) ולכן עליך לפעול באותה הדרך. אני מציע לך לפנות למכללה באמצעות מכתב מעו"ד ואם זה לא יעזור להגיש תביעה כנגד המכללה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר