שלום,
לפני כ 3 שנים עשיתי דרך סוכנת ביטוח חסכון באופן עצמאי שהכסף יורד כל חודש מכרטיס אשראי.
לאחר של תקופה של מספר חודשים קבלתי פירוט של החיסכון וכך הבנתי שהכל בסדר והכסף יורד כל חודש בחודשו.
לפני כ חודש ביקשתי שישלחו לי דו״ח ושמתי לב שמספר כרטיס אשראי לא שלי בררתי ואמרו לי שזה רשום על שמי והכל בסדר אין מה לדאוג.
לפני כשבוע התעקשתי לבדוק דרך כרטיס אשראי שאמרו לי שזה לא הכרטיס שלי וככל הנראה יש טעות . דרך הסוכנת שבדקה לי נאמר שהם ניסו לחייב את הכרטיס האשראי שלי וכשראו שהכרטיס לא מחייב, מצאו דרך המערכת את הוריי וחייבו את הכרטיס שלהם במשך כל השנים הללו.
פרט לחיסכון הזה יש לי חסכון שעשיתי דרך הבנק על אותו סכום ופחות או יותר באותה תקופה אז הייתי בטוחה שזה החיסכון שאני רואה בחשבון וכל פעם שאני מבררת דרך הסוכנת היא אומרת שהכסף יורד הכל בסדר .
לא משנה מה הסיבה הטעות היא שלהם הכסף של הוריי ולא שלי והם רוצים אותו ואני נשארתי בלי כסף ללימודים.
זאת טעות שלהם לא שלי מה עושים במצב כזה .
תודה מראש
שלום,
אני מציע לך לפנות אליהם במכתב (מכתב מעו"ד מומלץ) להציג להם את הטעות ולבקש מהם לתקן את הדברים.
במידה ופנייה שכזו לא תעזור אני מציע להגיש תביעה כנגדם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר