עו"ד דניאל ספרבי שלום רב
אני גר בשדרות עובד לפרנסתי כספר עצמאי.
העסק שלי נמצא כ-15 שנה ביחידה עצמאית שבניתי כתוספת בניה לבית שלי שהוא באיזור מאוד מאוד מרכזי בעיר. לצערי, לפני כ-5 שנים יזם פרטי החליט לבנות מרכז מסחרי ענק ממול החזית שלי, לציין כי המרכז הוא מאוד מאוד גבוה אפשר להגיד מפלצתי בן מספר קומות. עוד יותר לצערי המבנה כיום הוא פיל לבן כבר כמה שנים. ולא רואים באופק את המשך בנייתו (הבנתי בגלל קשיים כלכליים) בתקופת הבניה מאוד מאוד סבלתי תקופה לא מעטה מרעש בניה, אבק נוראי והכי הכי נורא מכל זה שהסתירו אותי, לפני כן הייתי גלוי ונראה לעיני כל, וכעת אני מוסתר וחבוי, לא נראה בעין כמו קודם, הדבר מאוד מאוד פגע בי בהכנסות העסק שעבד טוב, הכנסות ירדו בצורה ניכרת בקושי מגיעים אליי לקוחות, והמזל שמחזיק אותי, הוא שאין לי הוצאות של שכירות על המקום, אחרת מזמן מזמן הייתי נאלץ לסגור את העסק. בגלל המצב שנוצר. מילא אם היתה מסתיימת בנייתו של המבנה, שכבר החלה אז יכול להיות שמצב היה שונה, אלא שנשאר בלב העיר ובדיוק מול החזית שלי, מבנה שלד גדול ומכוער, שפגע בי מאוד מאוד ועדיין פוגע בי ואני שוקל לסגור את העסק.
שאלתי האם יש לי קייס לתביעה? ומה הסיכויים שלי לזכות בתביעה נשוא זו?
שלום,
אני לא בטוח שעניים זה הוא עניין בתחום התביעות הקטנות.
לפי מה שאתה מספר אני לא חושב שיש פה קייס משפטי בעניינך, אך אני מציע לך לבדוק זאת עם עו"ד שעוסק בתחום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר