שלום רב ,
לפני 5 חודשים לקחתי מנוי שנתי במכון כושר בכוונה להתחזק להרזות וכ"ו. אחרי כחודשיים החלו כאבי גב תחתון חזקים שנמענו אותי להמשיך פעילות גופנית . הלכתי אצל כמה רופאים נתן לי הפניות לפיזיו , זריקות וולטרן ובסוף אישור בכך שלא רשאי לכל פעילות גופנית .
פניתי למכון כושר עם האישור הבאתי אותו למזכירה ואמרו נטפל בזה .
אחרי כשבועים המנהל המכון עונה סוף סוף לטלפון ואומר לי תחזרי עם האישור לא קיבלתי אותו , אני מסכימה בתקווה שמשהו יצא מיזה , נותנת לו. הוא אומר תחזרי עם הכרטיס ונבצע את הבטול . חזרתי עם הכרטיס אשראי, הוא מתקשר מולי לחברות אשראי שלו שואל כמה שאלות ואומר הביטול הועבר תיראי את הכסף בעוד כמה ימים ! אחרי בדיקה יום יומית של החשבון -כלום !!!!!!שקר שקר !
אני שוב חזרתי איליו הוא אמר תבואי עם הכרטיס נעשה שוב את הפעולה וזה כבר נימשך כל הסיפור שלושה חודשים וכל חודש הכסף יורד תשלום המכון כושר !!! בפעם השניה עשה את אותה הצגה וממש בא לי לתבוע אותו ! יש לי סיכוי ותמיכה משפטית לאור העובדות שהוצגו בפניך ??
תודה מראש !
שלום,
כן, על פי מה שאת מתארת בהחלט יש עילת תביעה ומקום לתבוע את המכון.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר