פניתי למיסטיקנית בצר לי לקבלת שרות ונאלצתי לשלם מראש סכום של אלפי שקלים. למחרת קבלת שיחת היעוץ הראשונית חזרתי לאותה מיסטיקנית בבקשה לבטל את העסקה ובתואנה כי היא "נוכלת". אותה גב' מסרבת להחזיר לי את יתרת התשלום שהועבר לחשבונה מראש בתואנה כי הוכפש שמה וטרם נתקלה ביחס כה משפיל. כיצד אעמוד על זכותי לקבלת יתרת הכסף שהועבר מראש (בשעת מצוקה נפשית) בקיזוז היעוץ הראשוני . למותר לציין שלא הגיעה אלי קבלה על התשלום.... תודה מראש
הדרך להשיג את כספך בחזרה הוא על ידי הגשת תביעה בבית המשפט, אך יהיה עליך להוכיח את טענותיך בבית המשפט כלומר להוכיח שלא קיבלת שירות טוב בעבור הכסף ובמקרה שלך אני מניח שיהיה קשה להוכיח זאת, כיוון שאלו עניינים שקשה להוכיח אותם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך לפנייתי אליכם, מבקשת להדגיש כי אני מוכנה לשלם לאותה מיסטיקנית עבור הפגישה הטלפונית שהיתה לנו, אך אין כל סיבה לוותר על יתרת הכסף שהועברה לחשבונה עבור המשך של עוד 9 פגישות שלא התקיימו. כמובן שבידי הוכחות לקיום הפגישה הראשונה בלבד. אי לכך האם אוכל לקבל את יתרת כספי ששולם לצערי מראש והאם יש להשתמש גם בעובדה שלא קיבלתי כל קבלה על העברתי לחשבונה.....?
תודה מראש
שוב, אני חוזר על תשובתי.
בינך לבין המיסטיקנית יש הסכם ובו שני הצדדים צריכים לעמוד בהסכם.
כדי לבטל הסכם זה יהיה עליך לפנות אל המיסטיקנית בהסכמתה או לבקש את הסעד מבית המשפט לצורך ביטול העסקה.
בית המשפט הינו הגוף המוסמך לצורך כך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר