גם אני היו היה לי תור ולאחר שביזבזתי יום עבודה שלי שהודעתי למעסיקים שלי שאני לוקחת יום חופשי היום עקב טיפול שהיה צריך להיות לי, ביום שישי קיבלתי הודעה לטלפון מהם שהם סגרו את החברה והתור בוטל עשיתי רק4 טיפולים ושילמתי 6000 ש"ח וכבר הכסף מרביתו נילקח ויש לי עוד 3 תשלומים אשר היתקשרתי לחברת האשראי לבטלו אך הבנתי שזה פרוצדורה שלמה ,לא מתייאשת אך רוצה את כספי חזרה ואין מענה מה עושים? ויש לי עוד חברה ששילמה את כל הכסף בשתי תשלומים ועשתה גם 4 טיפולים הלכה לשם שבוע שעבר והיה סגור בסניף הרצליה (ששם אנחנו מטופלות) ממש בושה גועל נפש אפילו הגשתי בתחנת משטרה תלונה על חברת לייזר אסתטיקס ו שיא קוסמטיקס דורון אלדר הם אמרו לי אם יהיו עוד פניות תיהיה היתערבות משטרתית בבקשה נשים יקרות וגברים יקרים אשר גם הם נעקצו בואו נעשה משהו יחדיו בבקשה..... לכו והיתלוננו במישטרה ושיעבירו את התלונה לסניף גלילות חשוב מאוד!!! מה ניתן עוד לעשות אני יודעת שהם לא פשטו רגל מה ההמלצות בישבילי ובישביל עוד מתלוננים והאים ניגש יחדיו לבית משפט האים זה יעזור? אשמח לקבל תשובה תודה
במידה והחברה לא פשטה את הרגל כפי שהיא טוענת, אני מציע לך לפנות לבית המשפט לצורך סעד בעניינך, כלומר להגיש תביעה כנגד החברה לצורך ביטול עסקה בשל הפרת חוזה וקבלת פיצויים בעבור ביטול הסכם, עוגמת נפש וכו'.
קשה לי להאמין שמשטרת ישראל תעזור לך בעניין זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר