שלום רב,לפני כחודש קניתי מכשיר אשר לפי נתוני היצרן הוא עמיד במים לגובה של עד מטר לעד חצי שעה וכל זאת במידה ולא שוכחים לסגור את הפתחים שלו (פתח הטענה ופתח סוללה) כראוי לפני כשבועיים הכנסתי את המכשיר למים וזאת לאחר וידוי שהפתחים סגורים (יש שתי עדים שראו זאת)
למכשיר נכנס מים והחברה מתנערת מכל אחריות. הם אומרים שהם לא נותנים אחריות על מים במכשיר שאת זה אני מבין אך הם טוענים שהמכשיר מגיע לחנויות מושלם וללא כל פגם וזאת לאחר שעובר בדיקת איכות.
שהגשתי את המכשיר למעבדות שלהם הם טענו שאני צריך לשלם כסף כדי לתקן את המכשיר(המכשיר עובד לחלוטין ללא כל פגם וזאת מיכיוון שלאחר שנכנס לו מים ייבשתי אותו כמו שצריך והוא חזר לתפקד באופן מושלם) .
אני ניסיתי לבקש את המנהל כל יום וקיבלתי מענה רק לאחר שבוע וזאת לאחר עוגמת נפש של שבוע שלם שבכל יום מבטיחים לי שהמנהל יחזור אלי למחרת.
כאשר התקשר המנהל (היום) אני טענתי בפנוי שעל מנת שנוכל לדעת מה מקור הבעיה (טעות שלי או פגם בייצור) שיסגור את המכשיר כראוי ויכניס אותו לכוס עם מים ונענתי בתשובה של "אנחנו לא עושים דברים כאלה אבל בגלל שאתה חייל אני יוכל לעשות לך הנחה על התיקון"
אני רוצה לתבוע את החברה על סכום המכשיר (2900 שח)+עוגמת נפש מכיוון שאני קניתי אותו בגלל שהוא עמיד למים ונכון לעכשיו הוא לא וזאת בגלל שהוא הגיע תקול מהמפעל
מה דעתך?
שלום,
במידה ורכשת מכשיר עמיד למים וביצעת ניסוי בהתאם לתקן שהוצג בפניך וכאשר המכשיר בא במגע עם מים (שוב בהתאם לתקן) הוא הפסיק לעבוד ולטענתך הוא תקול, אזי יש לך עילה לתביעה.
לא תוכל לתבוע את סכום המחיר ששילמת + עוגמת נפש + להשאיר את המכשיר אצלך. או במילים אחרות אם מכרו לך מוצר שאינו המוצר שהוצג והובטח לך, אתה רשאי לבטל את העסקה, להשיב את המכשיר ולקבל פיצויים כספיים, בכוח חוקים ותקנות שונות לרבות פיצוי בגין עוגמת נפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
עליך לזכור כי כדי לזכות בתביעתך יהיה עליך להוכיח את טענותיך בבית המשפט ויתכן כי תצטרך חוות דעת מומחה ועוד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
קודם כל תודה רבה על העזרה וכמובן שאני אפנה למעבדת טלפונים אשר תאשר בכתב שיש תקלה בייצור המכשיר ולא חשבתי לרגע להשאיר את המכשיר אצלי .
שאלה נוספת
על פי מה אוכל לדעת כמה פיצויים אוכל לתבוע ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר