שלום רב, יש ברשותי אתר באינטרנט שפועל תחת חברת סליקה טלפונית.
ובעצם כל הלקוחות רוכשים דרך הטלפון ובכך זה מחייב אותם.
היה לי שותף שבעצם עבד מולם, שכן למרות הכל אני בעל האתר הרשמי ולא שותפי.
מה שקורה זה שהם ביקשו את חתימתו בהסכם מולם, ולא ביקשו גם את חתימת בעל האתר שזה אני.
מה שקורה זה שהשותף שלי ז"ל נפטר ובעצם בחברה זו נצבר בתקופה זו כמה אלפי שקלים.
פניתי אליהם בהסבר מפורט בעקבות הנושא, וביקשתי שיעבירו את החשבון על שמי על מנת שאוכל למשוך את הכסף.
לטענתם במקרים כאלו לפי טענת היועץ המשפטי שלהם עליהם לפעול על פי "צו ירושה" של המנוח.
מעבר לכך שלא ביקשו את האישור /חתימת בעל האתר הרשמי הם גם בעצם שומרים לעצמם את כל הסכום כסף שנצבר מכל לקוחותיי.
אני אובד עצות בנושא הזה אני מרגיש עוגמת נפש ברמה שאין לתאר, מעבר לזה שמדובר בעניין רגשי זה פשוט מרגיש לי כמו ניצול.
אני מבקש לדעת האם ישנה עילה להגשת תביעה משפטית בנושא הזה שכן מדובר בחברה שעובדת דרך האינטרנט.
אני אומנם לא עורך דין אבל ההיגיון שלי אומר שיתכן מאד שיש לי עילה לתביעה.
אבקש את ייעוצך בנושא הזה, תודה.
שלום,
אני מציע שטרם תחפש איך לתבוע את החברה, הליך שייקח לך זמן רב, פנה לאיש מקצוע (עורך דין) כדי שיטפל לך בעניין, יפנה אליהם ויפתור את הבעיה שנוצרה.
לאחר מכן אם עדיין תרצה לתבוע בגין עוגמת נפש וכו' תוכל לעשות זאת.
כדי שאוכל לבדוק האם יש במקרה שלך עילה משפטית או עילה לתביעה, עליי לעיין במסמכים והראיות הרלוונטיות (מסמך המוכיח שותפות ביניכם וכו').
במידה ותרצה ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, פנייה וניהול מו"מ מול החברה וכו', אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר