שלום,
ביצעתי עסקה שירותי תשתית אינטרנט מבזק. בעסקה הטלפונית, נקבע מחיר, נלקחו פרטי תשלום ונקבע מועד הגעת טכנאי להתקנת התשתית.
אני נמצאת בהליכי פשיטת רגל ואחד מנושיי הם בזק.
ביום שבו היה אמור להגיע הטכנאי חיכיתי וכשעברה חצי שעה יותר מהמזמן שבו הטכנאי היה אמור להגיע, התקשרתי לבזק לברר מה קורה.
נאמר לי שהעסקה בוטלה בגין החוב (באופן חד צדדי על ידם, אני לא קיבלתי שום הודעה) ולכן טכנאי לא הגיע וגם לא יגיע (ומין הסתם גם על זה לא קיבלתי הודעה).
אני רוצה לפנות בדרישה לפיצויים מהחברה.
מה עליי לדרוש ובהסתמך על איזה הפרות? (ידוע לי שישנו "חוק הטכנאים" שקובע פיצוי על סך 300 ש"ח בגין אי הודעה על אי הגעת טכנאי)
תודה רבה,
קורין
שלום,
במידה ולא הגיע טכנאי בזמן, על פי חוק הטכנאים ניתן לקבל פיצוי כספי, אך במקרה שאת מתארת החברה ביטלה את החוזה באופן חד צדדי ביניכם וזאת הסיבה שלא הגיע טכנאי.
כפי שנאמר לך החוזה בוטל ביניכם בשל החוב הקיים מול החברה וזה לגיטימי. איך חברת בזק יכולה לתת לך שירות כאשר לא תשלמי לה ?
במילים אחרות ועל פי מה שאת מתארת חברת בזק פעלה כדין ולכן אין לך עילה לתביעה במקרה זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אלא על ידי כרטיס האשראי של אמא שלי ובאישורה מול החברה.
חבל שלא ציינת זאת בתיאור המקרה הראשון.
אם כך אני מציע לך לפנות לחברה במכתב ולקבל מהם הסבר בכתב לסיבה שהם ביטלו את העסקה.
בכללי אומר כי אם כרטיס האשראי הוא של אמך, החברה לא היתה צריכה לבטל את העסקה (אך יתכן שלחברה יש כללים פנימיים איתם היא עובדת) ולכן אני מציע לך לקבל את תגובת החברה בכתב בטרם תתבעי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר