שלום, נוכחתי לראות שישנם לקוחות של חברת "לייזר קוסמטיקס" שנעקצו כמוני. שנלקח מהם כספם על ריק ללא מתן השירות המלא ומה שהובטח ע"י דורון (בעל העסק) שפשוט ברח ללא הודעה מראש. אני שילמתי עבור הטיפולים העתיידים שכמובן לא התקיימו 6,000 ש"ח למשך 5 שנים. מה ניתן לעשות במקרה כזה? האם יש תביעה ייצוגית?
שלום,
פנו אליי כמה וכמה לקוחות שנפגעו מהחברה. כולם דיברו על כך שהם חושבים להגיש תביעה ייצוגית. הפניתי אותם לעו"ד שעוסק בתחום תביעות ייצוגיות, אך אף אחד מהם לא הרים את הדגל והחליט להוביל. כולם רוצים שמישהו אחר יעשה את זה.
בכל מקרה אני חסיד של תביעות קטנות ולכן אני כן ממליץ לך לתבוע בתביעה קטנה ולא להמתין עד שאולי תתגבש קבוצה שתרצה להגיש תביעה ייצוגית.
בכל מקרה תביעה קטנה תסתיים הרבה יותר מהר ולא רק בעוד כמה שנים ולדעתי בתביעה קטנה אפשר להשיג יותר.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
גם אנחנו מספר חברות אחיות שלי ואני פגועות לייזר קוסמטיקס, אם הסניף בהרצליה גם כבר לא קיים יש מה לתבע? יש סיכוי שיצא מזה משהו?
תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר