2,2013 התחברתי להוט מוביל שרותי פלפון,כ 3 ימים לאחר מיכן אבד הכרטיס אשראי שאיתו בוצעה העיסקה והוזמן חדש,החיוב הומשך בכרטיס החדש כ5 6 חודשים ,החיוב הריאשון לטענתם לא כובד כ60 ש"ח השאר כן כובד,התנתקתי עקב קליטה. לאחר מיספר חדשים עוד פעם היתחברתי כי קראתי שיש שיפור ל2,3 חדשים והבעייה לא ניפתרה , ב5,2014 קיבלתי מעורך דין דרישה לחוב של 210 ש"ח ,בבדיקה שעשתי עם חברת האשראי היתברר שלא היה חיוב על החודש הריאשון ,כשניסתי לברר את פשר החוב בחברה נאמר לי שאני לא מופיע אצלהם במערכת ורק לגשת לעורך הדין ,טענה שלהם ששלחו לי דרישה לחוב בדואר רק פעם אחת , אמרתי שלא קיבלתי . יכלו לגבות ,היה להם המון אפשריות ,יכלו להיתקשר,הודעה . מיותר לציין שלאחר הפעם הרישונה היתקשרו ,מיספר פעמים למה התנתקתי? וגם שהיתחברתי פעם שנייה לא העלו את נושא החוב בכל התקופה,,לדעתי היה להם המון זמן ואפשרות לגבות את החוב ,אבל,,רק פעם אחת במיכתב שלא ראיתי ,ו60 ש" לשלוח לעורך דין ,לא ניראה לי כל ההיתנהלות הזאת.אמרתי את החוב מוכן לשלם אבל לא מעבר לזה,אמרו שימשיכו בתהליכים, אשמח ליעוץ מיכם,,תודה מראש
שלום,
קראתי את הדברים. כיצד אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר