שלום,
שבוע שעבר התקשר אלי נציג פלאפון ורצה שאני יעבור להיות לקוח שלהם. המחיר היה קצת גבוהה למוצע בשוק ולכן ביקשתי ממנו שינסה להתגמש איתי במחיר. היום הוא שוב התקשר אלי ובסוף סיכמנו על 79 שקל לחודש על חבילה של שיחות הודעות וגלישה של 7 גיגה אשר בסיומה המהירות תואט. הוא אמר לי כי החבילה אשר הוא מציע לי היא לשנה ואחר כך הוא דואג להזכיר לי שניגמר העיסקה ולהציע לי עיסקאות חדשות. ביקשתי שישלח לי את החוזה אך הוא התעקש כי אין צורך וכול השיחות מוקלטות ואין לי מה לדאוג. לאחר התעקשות הוא שלח לי את החוזה אך 3 פעמיים נוא שלח לי חוזה שגוי (אולי בכוונה אך שמתי לב) . בפעם הרביעית קיבלתי את החוזה הנכון. כשקראתי את האותיות הקטנות ראיתי כי בעיסקה המוצעת לי לאחר 7 גיגה גלישה , הגלישה נחסמת לי ולא מואטת ובנוסף שהעיסקה היא ל-4 חודשים ולא לשנה כמו שהוא אמר בטלפון. לאחר 4 חודשים יש תוספת של עוד 17.90 ש\"ח. ישר התקשרתי אליו ואמרתי לו כי הוא הטעה אותי בפרטים אשר מסר לי ולכן אני לא רוצה לעבור אליהם ואני צריך לחשוב על זה. הוא אמר כי הוא יחזןר אלי בצהריים ויבדוק מה הוא יכול לעשות בשבילי. חשוב לציין כי מאז הוא לא דיבר איתי.
היום בשעה 16:00 בערך בוצע לי ניווד למספר שלי לחברת פלאפון ללא שום אישור ממני. משעה 16:00 אני כביכול לא מחובר לשום חברת סלולר כי הם ניתקו אותי מהוט מובייל ללא ידיעתי. לאחר כשעתיים שהבנתי שאין לי טלפון התקשרתי אליו לנייד האישי שלו והוא אמר שיבדוק לי אך לא חזר אלי במשך 40 דקות ולכן החלטתי להתקשר לשירות לקוחות של חברת פלאפון. שם הם הסכימו איתי כי זה לא בסדר מה שקרה כאן אך אין להם מה לעשות. אם אמרו כי אני יכול להישאר אצלהם בחבילה אשר הם הציעו לי או שהם ינתקו אותי ושאני צריך להתקשר להוט מובייל ולדאוג שהם יחזירו אותי בחזרה. מכיון שהשעה הייתה כבר 19:30 החלטתי לחבר את הכרטיס סיים הישן שהיה לי של פצאפון בשביל שאני לא יהיה כול הלילה בלי בפלאפון. ביקשתי שיעבירו אותי למנהלת שרות לקוחות וכך קרא אחרי חצי שעה המתנה. היא אמרה כי תעביר את הבעיה לדרגים גבוהים יותר אך אין מה לעשות מכיוון שאנשים טועים. ביקשתי ממנה שתענה לי על שאלה אחת כי זה פשוט לא היה ברור לי , שאלתי אותה מאיפה הם מתכוונים לקחת בדיוק את הכסף כי אני לא אישרתי את ההעברה הזאת וגם לא הבאתי שום חשבון בנק כי לא רציתי לעבור אליהם. היא ענתה כי הם יכולים לראות דרך המחשבים שלהם את החשבון בנק שהיה על שמי כשהייתי שם ( מדובר על לפני שנתיים בערך למיטב זכרוני) . אמרתי לה שיכול להיות שהחשבון הזה כבר לא שלי אז אל סמך מה הם החליטו לגבות משם כסף....היא לא ידעה כול כך מה לענות לי.
חשוב לי לציין כי כול השיחות האלו מוקלטות והם אצלי בנייד. ויש לי גם את הפקסיים שהוא שלח לי.
לדעתי נגרם לי כאן עוגמת נפש ממש גדולה , הטעיית הלקוח ובנוסף הייתה כאן חדירה לפרטיות שלי ושימוש בחשבוני ללא ידיעתי.
רציתי לדעת האם יש בסיס חזק לתביעה? אם כן על סהכ כמה? והאם יש צורך בעורך דיין? ואת התביעה להגיש על סהכ כמה?
שלום,
על פי הדברים שתיארת כאן בהחלט יש עילה לתביעה בגין כל מה שציינת ויש בסיס לתביעתך.
לעניין צורך בעו"ד זה תלוי בך, אני בהחלט ממליץ להתייעץ עם עו"ד בעניין זה
במידה ואתה מעוניין בייעות וסיוע משפטי נוסף, אנא צור קשר.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
איך ניתן ליצור איתך קשר?
פרטיי ומספר הטלפון מפורסמים באתר. אתה יכול ליצור קשר טלפוני באמצעות המספר באתר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר