שלום, בחודש ינואר 2014 רשמתי את בתי לגן ילדים פרטי לאחר שקיבלתי המלצות על בעלת המקום שהיא תיפקדה כגננת היחידה במקום. ב 31/08/2014 הגענו למפגש ואז התבשר לי כי יש גננת אחרת (ועליי לציין שלא עדכנו אותנו מראש שבעלת המקום תהיה גננת רק בקבוצה השנייה) כאשר פגשתי את הגננת לקבוצה של בתי הבנתי שהיא לא תואמת את השקפת עולמי ואחרי יומיים הודעתי שבתי מפסיקה את הפעילות בגן. עודכנתי שאני צריכה לשלם את חודש ספטמבר במלואו לפי ההסכם אך הם התחייבו שהגננת תהיה בעלת המקום שממנה התרשמתי והם לא עמדו בהבטחתם, האם אני עדיין צריכה לשלם חודש מלא מבלי שבתי תהיה וזאת בנוסף לדמי הרשמה שנלקחו ממני כבר בחודש ינואר 2014?
שלום,
במידה והגן לא עמד בתנאיי ההסכם ביניכם אינך צריכה לשלם. על בעלת הגן להבין שהיא זאת שהפרה את ההסכם ולפיכך במידה והמקרה יגיע לבית המשפט היא תשלם גם פיצויים כספיים בגין הפרת חוזה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לצערי הסיכום הנ"ל נעשה בע"פ ובעלת הגנן מתנערת ממנו וטוענת כי לא התחייבה לכך.
האם עדיין יש לי בסיס לביטול הצ'ק?
תודה
לא הייתי מציע לך לבטל את הצ'ק אם אין ביכולתך להוכיח את טענותיך שאם תבטלי את הצ'ק יפתח נגדך תיק הוצאה לפועל, גם בהליך הוצאה לפועל לא תוכלי להוכיח את טענותיך ואז תפסידי הרבה יותר כספים ממה שאת חייבת עכשיו.
לפיכך, אם יש בניכם הסכם, את עלולה להפר את ההסכם ולהיתבע על כך בנוסף לצ'ק בהוצאה לפועל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר