לפני כשנתיים התחלתי תהליך של הסרת שיער בלייזר כשמההתחלה נתנו לי את ההרגשה שהטיפול יעזור ויסיר שיער לצמיתות, לאחר מספר טיפולים ראיתי שזה לא עוזר ורק לאחר מכן אמרו לי שזה לא 100 אחוז עובד, נתון שלא הזכירו בפגישה הראשונה. בנוסף אמרו לי שעדיף היה אם הייתי מגיע לאחר גיל 28 מבחינה הורמונלית זה אולי היה עוזר יותר אבל נתנו לי תקווה שזה עדיין יעזור לכן לא הפסקתי את הטיפולים.
כבר מההתחלה הובטח לי שאני יכול להפסיק את הטיפולים בכל שלב (שילמתי על סדרה של 10 טיפולים לגב/כתפיים וחזה/בטן ומאוחר יותר גם צוואר) לאחר 9 טיפולים בגב ובחזה וכ5 טיפולים בצוואר כשראיתי באמת שהמצב אבוד החלטתי להפסיק ולפחות להחזיר איזשהו סכום צנוע בחזרה. כשפניתי לחברה הם אמרו שזה לא אפשרי כי עשיתי יותר מידי טיפולים למרות שמההתחלה הובטח לי שאני יכול לפרוש בכל שלב.
בנוסף לאחר שנתיים של טיפולים לא נעימים בלשון המעטה לא נגרם שינוי במצב השיער בגוף ולהפך יותר שיער התחיל לצמוח (יכול להיות שזה קשור גם לטיפולים ויכול להיות שלא), התלוננתי גם על כך ושהובטח לי שאני אהייה ללא שיער ובתגובה הם אמרו שמי שהבטיחה לי זאת בנוסף להחזר כספי כבר לא עובדת איתם ולכן אין שום דבר שאני יכול לעשות.
לכן אני מעוניין לתבוע אותם על שלא מילאו את חלקם בהבטחות שלהם ובנוסף על עוגמת הנפש שנגרמה לי על שנתנו לי את האשלייה שהתהליך יעזור לי להוריד שיער מהגוף ובמשך שנתיים עברתי תהליכים מאוד לא נעימים ושילמתי סכום כסף מאוד גבוה על כך לחינם.
שלום,
קראתי את הדברים ובהחלט על פי הדברים שאתה כותב יש לך עילה לתביעת החברה.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פנה אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר