שלום רב, ביום שישי הצטרפתי לשרותי הכבלים של הוט. שוחחתי עם נציג בשם חיים שקבע לי התקנה ליום שלישי. חמותי היא זו שמשלמת על השרות. בשיחה הטלפונית עם הנציג היא הסבירה לו שהיא חוששת לתת את פרטי האשראי שלה בטלפון והעבירה אותם דרכי. מהרגע שסגרנו את העסקה מתקשרים אליי, לבעלי ולחמותי מחברת הוט מספר פעמים בשעה! למרות ששוחחתי עם הוט ועם חיים הנציג וביקשתי שיפסיקו להטריד אותנו ובעיקר את חמותי, חיים הבטיח שיעביר זאת למנהל בכיר שיחסמו את הטלפונים שלנו. ולמרות זאת הטלפונים לא מפסיקים לצלצל!! אנחנו מוטרדים במהלך כל היום!! זה הפך לסיוט!! בכל פעפ שהתקשרתי לבקש מנהל או את חיים ניתקו לי בפרצוף או שזרקו אותי לשרות לקוחות!!!! כמובן שביטלתי את ההתקנה אבל אני לא מצליחה להפסיק את הטלפןנים שלהם!! וכאשר אני מועקת עליהם הם מנתקים לי בפרצוף! אני רותחת מעצבים ואני בהיריון, עבדתי היום חצי יום כי אני עצבנית ולא מצליחה להרגע, אתמול הייתי כל הערב אצל חמותי כי היא לא הרגישה טוב מהלחץ שבהןט לקחו את האשראי שלה ולא מפסיקים להתקשר אליה.. בקיצןר סיוט!!!!! אני מכירה את חוק הספאם ויודעת שאסור לפנות בהצעות שיווקיות למי שלא אישר זאת ושתביעה כזו יכולה להגיע ל50,000 שח. האם כדאי לתבןע אותם או שלא כדאי לצאת כנגד חברה?
שלום אורית,
אני מבין שאת בסערת רגשות, אבל המקרה אותו את מתארת אינו ספאם ועל פי חוק הספאם הפיצוי הוא לא 50,000 ש"ח. בלבלת הרבה חוקים שלא קשורים אחד לשני.
אם את רוצה להפסיק את ההטרדות, תפני למשטרה או לעו"ד כדי שיוציא אליהם מכתב בעניין.
את מוזמנת לפנות אליי כדי שאוציא להם מכתב להפסיק להטריד אותך ואחרי המכתב אם הם ימשיכו בכך תוכלי לתבוע פיצויים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר