שלום,
רכשתי בחנות בגדים פריט ושילמתי עליו באשראי. שעה לאחר מכן חזרתי לחנות וביקשתי לבטל את העסקה, המוכרת "סיבנה" אותי כי לא ניתן וזה מסובך, וכי בעלת החנות תשוב מחו"ל בעוד כמה ימים והיא תחליט, סביר שלא תבטל לי את העסקה. האם החוק לא מאפשר לי להתחרט באותו יום?
ערב טוב,
עליך לנהוג בהתאם למדיניות החזרת מוצרים שאמורה להופיע במקום בולט ליד הקופה בחנות. באם מדיניות זו לא היתה גלויה ו/או לא קיימת בכלל החוק מאפשר לך את ביטול העסקה וקבלת כספך חזרה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום שוב,
תודה על תשובתך המהירה:באם העסק לא נכון להשיב לי את כספי, מה ערוצי ההתמודדות עמו? אמון הציבור/תביעות קטנות/ או הצעה אחרת?
תודה רבה
בוקר טוב,
באם העסק לא פירסם ברבים במקום גלוי את מדיניות החזרת מוצרים על פי החוק הם חייבים להשיב את כספך. אם המדיניות החזרת המוצרים נמצאת בחנות במקום גלוי יש לפעול לפי האמור בה וייתכן ואין לך עילה לקבלת כספך חזרה.
בכל אופן אם את כותבת מכתב רשמי בסופו למטה העתק למועצה הישראלית לצרכנות ובפועל שלחי אליהם העתק מכתב זה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר