שלום רב
לפני 3 חודשים ביררתי לגבי חיבור לחבילת הטריפל של הוט בטלפון. הנציגה הציעה לי שני מסלולים: האחד בתשלום של 245 ש"ח לחודש והשני ב280 ש"ח לחודש עם חודשיים חינם. התלהבתי מהצעתה השניה, ואף חישבתי איתה בקול שאם נפרוש את התשלום על פני שנה, התשלום הממוצע זול יותר ועסקה זו משתלמת יותר, והיא הסכימה איתי. לאורך כל השיחה, היא לא הזכירה כי ההתחייבות היא ל-3 שנים, ולי היה ברור כי ההתחייבות היא לשנה. לאחר חודש, כשקיבלתי את החשבונית הביתה, צויין כי זו תכנית ל-3 שנים, והרגשתי כי רימו אותי, או לפחות לא היו לגמרי גלויים לגבי כל פרטי התכנית. התקשרתי לשירות הלקוחות, והם העבירו אותי מאחד לשני, וכשכל אחד מבטיח שיבדוק באופן אישי ויחזור אליי. אני רודפת אחריהם כבר חודש וחצי, כדי לקבל איזושהי תשובה, הרי שהשיחה מוקלטת. נאמר לי כי לא הצליחו למצוא את השיחה... כיום, אני מעוניינת להתנתק מהם, משום שהסכמתי לתכנית שלא הייתי מודעת לכל פרטיה ומשום שלא זכיתי לשירות לקוחות ראוי לאורך כל התקופה האחרונה. האם אני מחוייבת לשלם קנס על ההתנתקות? האם זו עילה מספיק טובה כדי לראות את העסקה הזו כמבוטלת?
בוקר טוב,
ניתן להעלות את טענתך בדבר הטעיה לעניין תקופת ההתקשרות ולהדגיש שתנאי זה לא היה ידוע מראש ואם היה ידוע לא היית מתקשרת עימם בחבילה זו.
מאחר ועבר חודש וחצי לפחות ממועד התחברותך לצערי דמי הביטול הם הכרח.
נסי לנהל מו"מ על גובה דמי הביטול והדגישי את ההטעיה (המהווה עילה בפני עצמה לביטול העסקה.
רשמי בסוף המכתב העתק למפקח על חברות הסלולר ממשרד התקשורת.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר