שלום,
התנתקתי מחברת פלאפון לפני כ-4 חודשים, ולאחר שכבר למדתי ממקרי העבר ובפעם האחרונה שהתנתקתי שימור הלקוחות של חברת פלאפון התקשרו אלי וניסו לגרום לי לחזור להשתמש בשירותיהם והתעלמו מכל הבקשות שלי שיפסיקו להתקשר אלי, הפעם כשהתנתקתי באופן סופי לחלוטין ניגשתי אל הסניף שלהם באילת ודרשתי לקבל מהם מספר פנייה (המספר עדיין ברשותי) לבקשה שלי שלא יתקשרו להטריד אותי ממוקד המכירות שלהם, כבר בשבוע שלאחר מכן התקשרו אלי בפעם הראשונה. בעקבות כך הורדתי אפליקציה שתקליט את השיחות הנכנסות. היום (29.9.14) התקשרו שוב ממוקד המכירות/שימור לקוחות, בשיחה שלי איתם(מוקלטת אצלי) שאלתי את המוכרנית למה הם ממשיכים להתקשר למרות שיש להם הוראה מפורשת ממני לחדול מהשיחות ובקשתי את פרטי המתקשרת. בתחילה המתקשרת רצתה לנתק את השיחה אך עקב התעקשותי לא ניתקה לפני שמסרה לי את שמה הפרטי מספר מוקד המכירות הספציפי ואת הכתובת שלהם. אך לא ענתה לגבי הסיבה מדוע הם ממשיכים להתקשר.
סיימתי את השיחה איתם והתקשרתי למוקד פלאפון, אחרי שפירטתי להם את סיבת השיחה ביקשתי מהנציגה שענה שתבדוק את מספר הפנייה, הנציגה אמרה שהמספר פנייה תקין אבל היא לא רואה שום הוראה שלא להתקשר אלי, וכששאלתי מה קרה האם לא נוצרה שום פנייה ובעצם הנציגות בסניף הטעו אותי או שהפנייה נמחקה היא ענתה שזה לא יכול להיות אבל היא מעדיפה שלא לתת לי עוד הסברים כי היא לא יודעת.
כרגע יש לי את ההקלטות של שני השיחות שפירטתי כרגע ואת מספר הפנייה, אני מעוניין לתבוע את חברת פלאפון ואולי כך סוף סוף יפסיקו להטריד אותי,השאלה שלי היא האם הטיעונים שלי צודקים? ואיך בדיוק אני עושה את זה?
אשמח לתשובה בטלפון או במייל,
תודה בר.
שלום,
על פי מה שאתה מתאר הטיעונים שלך צודקים ויש לך עילה לתביעה, אך כדי לזכות בבית המשפט יהיה עליך להוכיח את טענותיך ולהציג ראיות והוכחות לדברים.
ומה כוונתך איך אתה עושה את זה ? עליך להגיש תביעה. אם התביעה עד סכום של 33,800 ש"ח תוכל להגיש את התביעה בבית המשפט לתביעות קטנות. במידה והתביעה גבוהה מהסכום הזה, התביעה תוגש לבית משפט השלום.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פנה אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר