נתקלתי בבעיה קצת שונה. קניתי מחשב חדש וכמובן לא נתנו לי להפעיל אותו בחנות כדי לראות שהכל כמצופה. מתברר לאחר ההפעלה שיש במחשב בעיה מסויימת בהצגת צבעים בצורה מדוייקת (משהו שחשוב לי כי אני עובד הרבה עם גרפיקה).. ברור שאני לא מצפה לביצועים של מסך מקצועי אבל התברר לי אחרי הרבה זמן של חיפושים בגוגל שזו בעיה נפוצה בדגם ספיציפי זה ושזו בעיה ייצור / חומרה. לא הייתה לי שום דרך לדעת שיש את הבעיה הזאת ללא הפעלת המחשב - מה שמונע ממני להחזיר את המוצר ולקחת אחר. כל מה שהוצע לי זה לשלוח את המחשב למעבדה ואם באמת הוא פגום אז אקבל בדיוק את אותו האחד - חדש - החשש שלי זה שתהיה איתו את אותה הבעיה, אם בכלל יחליפו לי אותו כי הם טוענים שלא מוכרת להם הבעיה הזאת. מה אני אמור לעשות? כי כרגע המחשב לא שמיש מבחינתי ולא הייתי רוכש אותו מעולם אילו הייתי מודע לבעיה (שכמובן אין שום תזכורת לזה אלא אם כן מחפשים ממש טוב וספיציפית. במקומות אחרים בעולם החנות פשוט מחליפה את המוצר - לא מובן לי איך אני אמור לפתור את העניין. אשמח לעצה. האם אין יוצאי דופן לחוק?
שלום,
אני מציע שתשלח את המחשב למעבדה.
על פי מה שאתה מתאר אין מה לעשות, רכשת מחשב והיית צריך לדעת על יתרונותיו וחסרונותיו לפני הרכישה, אלא אם כן החנות המליצה לך על רכישת המחשב המסויים ובכל הטעתה אותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הרי קניתי מוצר עם מאפיינים ידועים מראש - פורסם משהו אחד והתקלה היא לא יתרון או חסרון, אלא ממש תצוגה לא נכונה של צבעי יסוד - משהו שגם ללא איש מקצוע אמור להיות לא מקובל - האם יש לי את האפציה לבטל את הרכישה מול היבואן? - כי החנות מתנערת מאחריות.
שלום,
שוב, אם רכשת מוצר שאינו תקין אתה יכול לבטל את העסקה ולקבל את כספך חזרה., אך תצטרך לעשות זאת באמצעות בית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר