לאחרונה התקשרתי בחוזה לסלולר עם חברת אורנג', במסגרתו הובטח לי לקבל מחשב לפ-טופ בגודל סטנדרטי. בנוסף, הובטח לי לנייד את המספר שבו השתמשתי בחברת הסלולר הקודמת שלי, בתאריך סיום החוזה הקודם. בדיעבד, לאחר יומיים מחתימת החוזה, קיבלתי מחשב לפ- טופ קטן משמעותית מזה שהובטח לי, שאיננו עונה על צרכיי. חברת הסלולר לא ניידה עד היום את המספר שברשותי, אך העמידה לרשותי מספר טלפון חדש, בניגוד להסכם.
לאחר דין ודברים שנמשך מספר ימים עם נציגי החברה, ללא הואיל,ביקשתי מנציג השירות של החברה לבטל את ההסכם לאלתר (כעבור 11 יום מעצם חתימת החוזה). נכון להרגע, החברה איננה פועלת לביטול, וטוענת שאני מחויבת לעמוד בהסכם, ואף איימה עליי בהפעלת אמצעים משפטיים כנגדי. מה עליי לעשות כעת?
שבוע טוב,
מאחר שמדובר בעסקה למתן שירות שהוחל עם ביצוע העסקה ניתן לבטל את העסקה אך ורק בהתאם להסכם ההתקשרות ובכפוף לדמי הביטול המפורטים בו.
על אף האמור בתשובתי זו אני ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות ולתאר את נסיבותיך לרבות העובדה שההטבה המובטחת רחוקה מהמובטח ואם אני מבינה אזי מספרך טרם התנייד כמוסכם.
בתקווה שמכתבך זה יסייע.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר