שלום רב,
אינני יודע אם כאן זה המקום המתאים לשאלה , אבל בכל זאת.
כבר מספר חודשים שיש מין "קו חדשות" שמצלצל אליי ומזמין אותי לשמוע חדשות דרך הטלפון. מדובר בהודעה מוקלטת ולא באדם חי שמדבר איתי . באחת השלוחות ניתן להשאיר הודעה למערכת וכבר מספר פעמים אני משאיר להם הודעה שלא יעזו להתקשר אליי יותר ומאיים עליהם אך שום דבר לא עוזר. פעם בשבוע -שבועיים הם מצלצלים , כל פעם ממספר אחר ( שהקידומת שלהם זהה תמיד ) ולא מפסיקים להטריד. ניתן לעשות משהו בענין?
שלום,
אלו בהחלט הודעות ספאם ועל פי חוק הספאם אתה רשאי לפיצוי של עד 1000 ש"ח לכל שיחת טלפון מוקלטת שכזאת.
אני מזמין אותך לפנות לעמותה למלחמה בספאם כדי שהם יעזרו לך להפסיק את ההודעות המוקלטות ולקבל פיצויים כספיים המגיעים לך על פי החוק.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך , אתה מוזמן לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על תשובתך המספקת . לצערי, לא מצאתי כלל פרטים על העמותה למלחמה בספאם , העמותה שציינת. האם הינך יכול לעזור לי בפנייה אליהם / דרך ליצור איתם קשר ?
שלום,
כן בהחלט.
אנא צרי איתי קשר טלפוני או באמצעות המייל ואמסור לך את דרכי התקשרות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אשמח גם ליצור קשר עם מישהו שמתעסק בנושא , עקב מעל ל 80 הודעות ספאם למכשיר הנייד .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר