שלום,
מצרף תכתובת קודמת באותו נושא.
אני יודע שאת הבקשה לרשות ערעור מגישים במחוזי.
לא ענית לי בבקשה, היכן מגישים את הבקשה להארכת מועד להגשת רשות הערעור, בשלום או במחוזי? - הכוונה לתוספת זמן מעבר ל 15 יום.
הבנתי שאת הבקשה לעיכוב מגישים בשלום.
לא ענית לי בבקשה, האם יש לצרף תצהיר בבקשה לרשות ערעור במחוזי?
כמו כן אבקש לדעת ממתי ועד מתי בתי המשפט בפגרה והאם ימי הפגרה נכללים במניין הימים?
תודה וחג שמח!
שמואל
שלום,
אני רוצה לייצג את עצמי בהליך המדובר.
א. למי אני מפנה בקשה להארכת המועד להגשת הערעור - למחוזי או לשלום ששם ניתן פסה"ד?
ב. למי אני מפנה בקשה לעיכוב ביצוע פסה"ד - למחוזי או לשלום ששם ניתן פסה"ד?
ג. האם יש לצרף תצהיר לערעור ולבקשות הנ"ל?
ד. האם מעבר לכתב הערעור ובו שילוב הבקשה לרשות ערעור, פס"ד מקורי ונספחים עם "נאמן למקור", יש לצרף עוד משהו?
בברכת חג שמח וכשר!
שמואל
22/3/2010 23:21 עידית פוליבודה, עו"ד פרוצדורה בהליך ערעור על פס"ד תביעה קטנה
לילה טוב,
בקשת רשות לערער יש להגיש לבימ"ש מחוזי, בקשה לעיכוב ביצוע פסה"ד יש להגיש לביהמ"ש שנתן את פסה"ד ואם בקשה זו תדחה אזי ניתן להגיש את הבקשה לבימ"ש של הערעור.
אין צורך לצרף תצהיר יש צורף לצרף שלל מסמכים אחרים אני מפנה אותך לתקנות סדר הדין האזרחי פרק ד' יחד עם תקנות שיפוט בבית משפט לתביעות קטנות (סדרי דין).
בהצלחה !
שבוע טוב,
בקשה להארכת מועד יש להגיש לבית משפט אליו הינך מגיש את הבקשת רשות לערער (=המחוזי).
על פי תקנות סדר הדין האזרחי (אליהם אנו פונים לאור תקנות שיפוט תביעות קטנות סדרי דין) :
". 403 (א) בקשת רשות לערער לבית משפט שלערעור תוגש בכתב, תפרט בצורה תמציתית את הנימוקים שעליהם סומך המבקש את בקשתו ותציין את האסמכתאות הנוגעות לענין; הבקשה תוגש במסירת ארבעה עתקים של כתב הבקשה לבית המשפט שלערעור, בצירוף מספר עתקים מספיק לשם המצאה למשיבים.
......(ג) כל העתקים של הבקשה ושל המסמכים המצורפים אליה יהיו מודפסים במכונת כתיבה, או מצולמים, בצורה נוחה לקריאה. הגשת בקשת רשות לערער לבית המשפט שלערעור
[377א(א), 389(ב), 370]
[תיקון התשנ"ב (מס' 2)]
404. (א) עם הגשת בקשה לרשות ערעור, יפקיד המבקש ערבון או יתן ערובה להבטחת הוצאותיו של המשיב בבקשה ובערעור, ויצרף את המסמכים המפורטים בתקנה 419, אך רשאי בית המשפט לדון בבקשה אף אם לא צורפו העתקים מהחלטות הערכאות הקודמות הנוגעות לאותו ענין. "
ימי פגרות בית המשפט (סוכות, פסח והקיץ) אינם באים במנין הימים להגשת בקשת רשות ערעור, ממש כפי שהן אינן חלות בעניינים אזרחיים אחרים
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר