שלום, ביצעתי עסקת ליסינג מיד ראשונה בה נאמר כי אני מקבל רכב שעבר השבחה ובדיקה קפדנית לפני המסירה וכמו כן ניתנה לי אחריות לשנה הראשונה, עסקה מסוג זה כוללת תשלום הרכב בלבד כך שטיפולים ביטוחים וטסט אני משלם בנפרד ובתום תקופה של 24 חודשים אני מחזיר את הרכב והעסקה מגיעה לסיומה. שילמתי מקדמה וחתמתי על טפסים של הוראת קבע למשך שנתיים , יום אחרי שקיבלתי את הרכב נדלקה לי מנורה שאומרת שהמנוע תקול
פניתי לחברה והם שלחו אותי למוסך לטפל בבעיה
כשיצאתי מהמוסך בדרכי הביתה הבחנתי כי הבעיה לא נפתרה ובנוסף גם המיזוג ומערכות נוספות אינן תקינות החניתי את הרכב בביתי והמשכתי להתנייד באותו היום במוניות .
משהבנתי עם מי ועם מה יש לי עסק בהתחשב בכך שלאחר שנה אני אצטרך לתקן כל פגם ברכב והאחריות כבר לא תהיה תקפה ולאחר שהתברר לי כי הרכב לא עבר השבחה שאחרת לא הייתי נתקל בסדרה של תקלות ביומי הראשון עם הרכב החלטתי לבטל העסקה ולהחזיר את הרכב וכמובן שנתקלתי בסירוב עיקש מצד חברת הליסינג
רציתי בבקשה לדעת מה הן זכויותי שהרי עבר יום אחד מביצוע העסקה וכבר הרכב תקול והוסתר ממני מידע חיוני שלפיו לא הייתי מבצע העסקה.
נ.ב בכוונה לא הזכרתי שום פרט מזהה לגבי החברה עימה בוצעה העסקה , לא את שמה ולא את שם העיסקה שיחודי לה.
בכבוד רב
שלום,
על פי מה שאתה מתאר החברה הפרה את תנאיי ההסכם ביניכם ופעלה שלא בתום לב בעניין זה ולכן על פי חוק החוזים וחוק המכר בהחלט ניתן לבטל עסקה ולהשיב את כספך בחזרה. במידה והחברה אינה מוכנה לעשות זאת יהיה עליך לבקש את ביטול העסקה באמצעות הגשת תביעה בבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר