שלום,
אני הולכת למקום שמעבירים שיעורים (לא ממש חדר כושר). היה לי סוג של מנויי שאם הייתי רוצה להגיע לשיעור מסיום הייתי צריכה להירשם וזה היה על בסיס מקום פנויי. השיעור נעשה מבוקש והיה קשה לקבל מקום. אמרו לי שאם אני מוסיפה למנוי עוד 50 שח בחודש אז אני יכולה להירשם לשיעור לא על בסיס מקום פנוי. לא חתמתי על חוזה ואין תקנון...אם יש רק הם יודעים על זה. היה שמועות שמנויים אמרו שהם נרשמו לשיעור והתקשרו לבטל כי לא יכלו לבוא ואז קיבלו חיוב על זה. עכשיו אני רואה בדף פייסבוק שלהם שהם רשמו פתאם ביטול זה עד 24 שעות לפניי ואם לא יהיה חיוב כספי. באיזה זכות הם עושים את זה? מותר להם?
תודה
שלום,
אין לי מושג באיזה זכות הם עושים זאת. אינני בית העסק ואני מציע שתשאלי אותם את השאלה.
במידה ואין ביניכם הסכם או חוזה בית העסק יכול לשנות את התנאים על פי רצונו ולפיכך אם לא מתאים לך השירות את יכולה לעבור למקום אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
אין לי מושג באיזה זכות הם עושים זאת. אינני בית העסק ואני מציע שתשאלי אותם את השאלה.
במידה ואין ביניכם הסכם או חוזה בית העסק יכול לשנות את התנאים על פי רצונו ולפיכך אם לא מתאים לך השירות את יכולה לעבור למקום אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר