שלום לך. לפני כחצי שנה אם לא יותר שכרתי רכב מחברת אלבר ליום אחד בהחזרתי את הרכב למתחם החברה לא היה תקר באף אחד מהגלגלים אחת העובדות של אלבר אמרה לי להזיז את הרכב לחניון שלהם שבאותו חניון מונח שרשרת ברזל גדולה ועבה על הרצפה שעליה הרכבים עוברים על מנת להחנות אותם בחניון החברה לאחר תום השכירות. ברגע שעליתי על אותה שרשרת נגרם לאחד הגלגלים תקר רציני אשר הוציא אוויר בקולי קולות ואחת העובדות הייתה עדה לזה..בנוסף לזאת מפתח הגלגלים שסופק לי עם הרכב לא היה תואם לגלגל ולא הייתה אפשרות להחלפת גלגל בשטח ולכן נבצר עליהם להזמין גרר..כששאלתי את המנהלת אם יהיה חיוב על חשבוני כתוצאה מנזק זה היא אמרה לי שלא הם לא יחייבו אותי ועלי רק לחתום על טופס נזק..כעת לאחר חצי שנה ואפילו יותר חברת אלבר יצרה איתי קשר על מנת לחייב אותי בנזק זה..מה עלי לעשות?
שלום,
עליך לפנות אליהם בטלפון או באמצעות מכתב, לספר להם את סיפור המקרה וליידע אותם שאינך מתכוון לשלם בעבור התקר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר