אשתי קנתה נעליים,ותיק בחנות ברחוב בלפור בת-ים ביום חמישי ה-30-10 בשעה 16-00,ובקשה לבטל עסקה עקב מצב נפשי ביום הקניה,ביום שני ה-3-11 בשעות הבוקר,חזרה אשתי לחנות,ובקשה לבטל,המוכר סירב בכל תוקף,היות שחלפו יותר מיומיים,ברצוני לציין שהחנות עובדת חצי יום,ביום שישי. המוכר ביקש להשאיר את המצרכים,והוא יבדוק...לאחר שלושה ימים הוא התקשר והודיע שאין אפשרות להחזיר,אבל הוא מוכן לתת לי זוג נעליים חינם,איפה אני מבחינת החוק? תודה.
שלום,
על פי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) ניתן רשאי הקונה לבטל הסכם בהתאם ובלבד שביטול הסכם לרכישת טובין יהיה בתנאי שהצרכן יחזירם לעוסק והטובין לא נפגמו ולא נעשה בהם שימוש בידי הצרכן הרוכש; החזרת הטובין באריזה המקורית תהווה ראיה מספקת לאי-עשיית שימוש בהם.
לעניין ביגוד והנעלה - מיום הרכישה ועד תום שני ימים שלאחריו שאינם ימי מנוחה ובלבד שתווית המחיר על הטובין, אם ישנה, לא הוסרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
