קניתי מסך פלזמה hd והממיר שהיה לי היה ממיר שלא שידר באיכות שכזאת , ככה שיצא שאיכות התמונה והקול היו לא חדים. ביס כמובן קפצו על ההזדמנות כדי לגזור קופון והציעו לי החלפה לממיר hd בתוספת של 50 שח לחודש וכדי להמתיק את העיסקה , אותה נציגת שימור לקוחות שכבר הבעתי בפנייה את רצוני להתנתק בגלל המחיר הגבוה, הצהירה בפניי שבנוסף לממיר ה hd אני אקבל את כל הערוצים פתוחים , חוץ מערוצי צרלטון . ואחרי ההתקנה אני רואה שלמעשה לא פתחו שום ערוץ נוסף , אלא רק את ערוצי ה hd של הערוצים שכבר היו פתוחים , פניתי למוקד והם אישרו בפניי שזה המצב ושיש עוד 14 ערוצים נוספים שנמצאים בחבילת הפרימיום שכמובן עולים עוד כסף שדווקא עליהם בניתי כערוצים שייפתחו. האם הניסוח של נציגת שימור הלקוחות שכל הערוצים יהיו פתוחים מחייב מבחינת הפרת חוזה ואי פתיחתם או ניסוח מחדש לאחר החלפת הממיר , ל"כל הערוצים למעט ערוצי חבילת הפרימיום " אינו מהווה הטעיה?
שלום,
הבטחתה של נציגת החברה כמוה שחלק מתנאי ההסכם של החברה מולך ולפיכך החברה מחוייבת לעמוד באחורי הבטחות הנציגה כלפיך.
למעשה מדובר בהפרת חוזה של הנתבעת בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר