שלום, צריכה עזרה בהגשת תביעה קטנה.
חתמתי על עסקה ארוכת טווח (3 שנים) מול עסק מסוים, העסקה לא יצאה לפועל כפי שסוכם בינינו והחוזה הופר על ידי כך שהחברה חייבה כרטיס אשראי אחר מזה שמפורט בחוזה שחתמתי עליו והתשלומים לא נגבו כמו שסוכם בינינו. הטעויות שלהם גררו שרשרת של אירועים שגרמו לי לעגמת נפש רבה (הסיפור ארוך ומורכב). בעקבות המקרה אני רוצה להתנתק מהשירותים שלהם והם עושים לי בעיות. ניסחתי כתב תביעה בצירוף כל המסמכים,החוזה, הסעיף המופר, החיובים השגויים, תאריכים וכו וכו. מה שאני רוצה לדעת זה האם מקובל להגיש כתב תביעה באורך של 16 עמודים? בצירוף כל המכתבים וההוכחות לא הצלחתי לקצר אותו מעבר לזה. ניסיתי להתנסח בקצרה ולעניין ללא השמצות מיותרות. ממי אפשר לבקש עזרה בנושא זה? קראתי כמה מדריכים להגשת תביעה קטנה ועבדתי עם פורמט הגשת כתב תביעה.
רציתי גם לשאול, איך פיזית מגישים את התביעה, קראתי שצריך להגיש בבית המשפט הקרוב ביותר לכתובת הנתבע. האם צריך ללכת לשם או שניתן לשלוח דרך האינטרנט? תודה רבה.
שלום,
בהחלט מקובל להגיש תביעה בת 16 עמודים ואף יותר. הדבר החשוב הוא שכתב התביעה יוכיח את טענותיך בצורה הטובה ביותר.
בעניין הגשת התביעה, ניתן להגיש את כתב התביעה גם דרך האינטרנט, אך צריך לדעת איך לעשות זאת ולדעת לאיזה בית משפט להגיש.
את מוזמנת לפנות אליי לצורך קבלת ייעוץ בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר