ב-2009 מסרתי משאבה לתיקון, הוסבר שלא ניתן לתקנה ואם אוסיף כסף ואתן את המשאבה המקולקלת אקבל חדשה. שילמתי את הסכום שביקשו ומסרתי את המשאבה. ביקשתי שישאירו את המשאבה בחנות לצורך שימור אחריות והחנות הסכימה. לאחר שנתיים ביקשתי את המשאבה ואז התחיל מסע שבסופו של דבר נאמר לי שאין משאבה בכלל ובלתי אפשרי שחיכיתי כל כך הרבה שנים. הסברתי לחברה שעמדתי בקשר עם בחור מחברתם לאורך כל הזמן והוא נתן לי להבין שהוא מטפל בנושא והכל יסתדר. אני בנאדם פרטי, לא מתפרנס מעבודת הטרקטור שלשמה נחוצה המשאבה. בשל כל זאת לא מיהרתי לקבלה. כאשר התחלתי להבין שישנה בעיה לחצתי על אותו עובד ואז התחיל מסע שקרים של חברה שלמה. אני מעוניין להגיע למשפט כדי לקבל את המוצר ששילמתי עליו ולא קיבלתי. פניתי לחברה וכל עובד עימו דיברתי ורצה לעזור קיבל הוראה מלמעלה לא לדבר עמי. הצגתי לחברה את החיובים של כרטיס האשראי ודרשתי לקבל תעודת משלוח של ניפוק המוצר. לאורך כל הזמן הזה עובדי החברה מתנערים ואומרים שאמתין להתייחסות מסודרת. אני ממתין לאותה התייחסות כבר 3 שבועות.
שלום,
יפה שנזכרת אחרי שנתיים בעניין זה.
אתה יכול להגיש תביעה בעניין זה בבית המשפט לתביעות קטנות, אך עליך לזכור כי אתה הוא זה שצריך להוכיח את טענותיך בבית המשפט.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר