שלום לכם ,באתי להתלונן על שקרים ש"מוכרת" חברת סלקום.
אז ככה , בחודש ספטמבר הגעתנו אני ואישתי לסלקום ראשון לציון לשלם חוב , מכיוון שביטלתי כרטיס אשראי גנוב והצטבר חוב.
קיבלה אותנו נציגה בשם שני.
לאחר התשלום הוצע לי מכשירים במתנה ,ללא התחייבות ,ללא עלות ,ללא כל מלכוד, גם אם אעזוב את סלקום לאחר יומיים לא אדרש לשלם עליו.
הסיבה למתנה היא שאני לקוח ותיק ושאני משלם יחסית הרבה כל חודש.
המכשירים הם LG G3 , וGALAXY MINI.
לאחר שהבהרתי איתה שאין תוספת תשלום על המכשירים מכל סיבה שהיא, הסכמתי לעסקה בחיוב קבוע של 511 ש"ח על חודש.
וכל המהלך היה צמוד אלייה מנהל בשם אבי למיטב זכרוני, והוא הבהיר לנו שוב לאחר שהיינו סקפטים שהמכשירים במתנה.
לחצנו ידיים ,חייכנו ,ברכו אותנו בעסקה והלכנו לנו מחוייכים לדרכנו.
לאחר שבוע הגענו למסור מכשיר לתיקון , שבועיים לאחר מכן אספנו את המכשיר (חול המועד סוכות היה מפוצץ בסניף).
וביררנו עם הנציגה על העסקה (עדיין היינו סקפטים) והיא אמרה שכתוב לה שהמכשירים בחינם וללא עלות והחיוב החודשי 511 שקל.
יצאנו משמה עם מכשיר שיצא מתיקון ובהרגשה שיש אמונה בסלקום.
החשבונית החודשית(אוקטובר) הגיעה ובאמת החיוב היה 511 שקל כפי שסוכם.
חשבונית נובמבר הגיעה וחוייבה ב705 שקל ונדהמתי מהחיוב הגבוה.
התקשרתי לסלקום לבירור העניין ביום חמישי ה11.12.
ענתה לי הנציגה אלונה במוקד הטלפוני , ואמרה לי שאני משלם על המכשירים , ושהנציגה שני תיעדה שהבהירה לי שהמכשירים בתשלום ובהתחייבות חודשית ל36 חודשים.
מאוד רתחתי כי זה שקר וזה רמאות וזה עבודה בעיניים ללקוח ותיק של החברה.
לטענת שני חתמתו על החוזה של המכשירים להתחייבות ל36 חודשים.
עוד אלונה אומרת לי משהו שגרם לי להבין עם מי יש לי עסק והסיבה שרתחתי עוד יותר.
אלונה טענה ,שבגלל שבמרכז שירות לקוחות אין הקלטה של השיחות אין לי אפשרות להוכיח את טענתי.
בקשתי מאלונה שתעביר אותי למנהל והיא עשתה כך.
המתנתי 10 דקות למנהל והשיחה נותקה.
צלצלתי שוב לסלקום ענתה לי נציגה וטענתי שהשיחה נותקה ושתעביר אותי למנהל , ועל הדרך היא מציעה לי חשבונית SMS לפלאפון "ללא עלות".
והבהרתי לה שזה כל הסיבה לבלאגן ושאני נהפכתי סקפטי לגביהם ושאני לא חד משמעית לא מעוניין לקבל מהם דברים נוספים.
היא העבירה אותי שוב למנהל והשיחה שוב נותקה.
מה יהיה איתם אלוהים ישמור.
פעם שלישית צלצלתי ואני מבזבז זמן עבודה של לפחות שעה וחצי.
ביקשתי במענה האוטומטי שיחזרו אליי לפלאפון במקום להמתין לנציגה.
אני צמוד לפלאפון, המכשיר זמין וקיבלתי 2 הודעות רצופות שנעשו אליי פנייה ולא עניתי.
בדקתי עם מכרים וחברים את הקו ואין שום בעייה הפלאפון מצלצל הקו תקין אין הפרעות.
בדקתי את רישום השיחות ולא מראה לי שום שיחה מחברת סלקום.
הודעה שלישית נשלחה ונמסר שאין באפשרותם לייצור איתי קשר וש"אני "ייצור איתם קשר, "אני" שכבר שעה וחצי רוצה לדבר עם מישהו בכיר , "אני" שמבזבז זמן עבודה.
שוב צלצלתי וענתה לי הנציגה בת שבע הבהרתי לה שוב את הבלאגן , כמו אותם שניי נציגות שהעבירו אותי למנהל והשיחות נותקו.
בת שבע אמרה לי שהיא תעביר אותי למענה אוטומטי שבו אני משאיר פרטים ויחזור אליי מנהל או מנהלת ושהיא תיצור איתי קשר עוד 5 דקות לברר אם עשיתי נכון.
השארתי פרטים במענה ולאחר 5 דקות בת שבע צלצלה ואישרה שעשיתי נכון.
למחרת היום (יום שישי 12.12) צלצלה אליי נציגה בשביל למכור לי מכשיר , והבהרתי לה שלא שאני מחכה לשיחה ממנהל ושאני ממתין מאתמול.
אמרה לי בסדר והסתיימה השיחה והמתנתי.
היום יום ראשון 14.12 עוד פעם נציגהשל מכירות ושדרוגים שהעבירה אותי למנהל שסוף סוף ענה לייייייי.
לבחור קוראים ליאב או אליאב והוא מנהל מכירות .
הבהרתי לו את העניין והוא ביקש שאמתין על הקו שהוא יברר את הפרטים.
לאחר שחזר אמר שדיבר עם שני במרכז שירות לקוחות שעשתה איתנו את העסקה.
ולטענתו שני אמרה שאישתי חתמה על חוזה , ושאני לא הייתי שמה וממשיך להדגיש שכתוב לו שרק אישתי חתמה ונוכחה ,וששני הבהירה לאישתי שהמכשירים הם בהתחייבות ולא במתנה.
והמנהל ליאב/אליאב מסתמך אך ורק על התיעוד של שני.
ניסה לשנות לי ל630 שקל בערך לחודש ולא הסכמתי ושאני רוצה את העסקה המקורית על 511 שקל חודשית.
ואין באפשרותו לעשות את זה ושהוא לא מאמין שחברת תקשורת תמסור מכשירים בחינם, ושזה לא הגיוני.
והוא לא שמע מקרה דומה בחברת סלקום.
נעשה פה עבודה בעיניים על ידיי הנציגה שני. שאם אכן תיעדה את העסקה שלנו כפי שהובהר , זה רמאות עבודה בעיניים ושקרים ללקוח.
ואני ואישתי לא נוותר.
אנחנו נעזוב את חברת סלקום ונבקש החזר לכסף שחוייב על ידם.
אם יש באפשרותכם לעזור לנו ולתמוך נשמח לכל עזרה אפשרית.
אני מעוניין לדעת מה אפשר לעשות עם זה.
שלום,
אתם בהחלט יכולים להגיש תביעה בעניין זה בבית המשפט לתביעות קטנות. במקרה שאתה מתאר יש מס' עוולות שבגינן אפשר לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מעוניין לדעת איך אני מתחיל את התהליך.
אני נתקל רק בשקרים.
באתי למרכז שירות להתעמת עם הנציגה והיא הכחישה הכל.
מה כוונתך איך מתחילים ?
מגישים תביעה קטנה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר