שלום ,
אתמול לקחנו את הבנות לאחד ממופיעי חנוכה הגדולים והמפורסמים , הבנות חיכו חודש למופע זה ולבסוף זכו לראות אותו מבעד לעמוד תאורה ענק שניצב להם לאורך כל המופע מול הפרצוף. בנוסף היה עליו שלט "אסור לעשן" שהסתיר לקטנה שלי גם אם היה לה סיכוי לראות משהו מחריצי העמוד.. בקיצור - מקומות ממש לא ראויים למכירה מה שלא מונע מחברת ההפקה למכור אותם המחיר מלא כדי להרוויח עוד כסף למרות שזה בא על חשבון חווית צפייה גרועה של חסרי המז"ל שחשבו שיש להם מקומות טובים בשורה הראשונה. ברצוני לקבל את כספי בחזרה ולדרוש גם פיצוי עבור בנותיי. פניתי לחברה והם רוצים לתת לי כרטיסים למופע נוסף או דיסק של המופע. אין לי רצון להגיע לשם שוב כיוון שאני לא גרנה באיזור והדבר יגרום לי לטרחה מיותרת. האם לדעתכם יש צדק בדבריי ואולי יש מה לעשות ? תודה מראש!
שלום,
אין פה שאלה של צדק, אלא שאלה של חוק.
בית המשפט לא עוסק בצדק ולפיכך אם שילמת במיטב כספך בעבור שירות ולא קיבלת את השירות יש לך עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר