שלום רב,
ב 20/01 השנה התנץקתי מחברת הוט, ו למרות בקשת הניתוק שלי המשיכו לחייב אותי עד היום ב 100 שח כל חודש. אחרי פנייתו לחברה ושיחה עם נציגת שימור לקוחות הסכימו בחברה לזכות אותי ב 100% על חצי שנה ו50% בלבד על שאר הסכום בטענה שבאחריותי היה לבדוק את כרטיס האשראי שלי והחיובים בו. השאלה שלי האם הדבר חוקי מצד החברה ואיך עלי לפעול? תודה מראש
שלום,
לא, עניין זה אינו חוקי ואם יש לך הוכחה שהדבר נאמר, אני מציע לך לפנות עם זה למשטרת ישראל, למועצה לצרכנות ולהגיש תביעה כנגד החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שוב שלום ותודה על התשובות המהירות
איפה ניתן להשיג את הח.פ לכתובת של חברת הוט?
שלום,
באינטנרט או אצל רשם החברות.
שלום רב,
האם יש גוף או אתר שעוזר למלא את טפסי תביעה קטנה בחינם? האם זה טופס מובנה של בית משפט?
שלום,
תוכל למצוא גורמים בבית המשפט שיוכלו לסייע לך למלא כתב תביעה.
וכן יש טופס מובנה של בית משפט.
אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום הזה ולא להסתמך על מתנדבים.
שלום רב,
האם ניתן לצרף לתביעה קטנה הקלטת שיחה עם נציג החברה שבה הוא מסביר שזהו חוק במדינת ישראל לא להחזיר את מלוא הכסף שנלקח בטעות החברה
שלום,
אי אפשר לצרף קלטת לתיק בית המשפט. תוכל לתמלל את השיחה ולצרף את התמלול לכתב התביעה או לבקש מבית המשפט אישור להשמיע את הקלטת בדיון בבית המשפט.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר