מספר שאלות על שני חברות שונות.
1. חברה שפונה בעיקר ללקוחות דוברי רוסית ובדרך של חלקות לשון ובילוף דברים גורמת לסבתא שלי לקנות מוצרים באיכות נמוכה.
האם אני רשאי בשמה לבטל חיובים והזמנות?
אם שלחתי מכתב רשמי לגבי הפסקת קבלת שיחות מהחברה והחברה ממשיכה להתקשר האם יש עילה לתביעה?
תוך כמה זמן מביטול עסקה והחזרת המוצר החברה חייבת לבצע את ההחזר לחברת האשראי?
האם הקלטות של שיחות בטלפון נחשבות כראיה?
2. חברה שניה שהתקשרה בנוגע לשירות שהיא מציעה. השירות בפועל לא היה נצרך ולא סופק אך בכל זאת יש חיוב בכ.האשראי.
כשאני מתקשר לחברה לברר החיוב מנתקים לי בפנים כי אען דובר עברית בחברה. או במקרים אחרים אומרים שיתקשרו אלי וכמובן לא חוזרים.
האם יש אפשרות לפנות לחברת האשראי ופשוט לא לכבד חיובים מהחברה?
כמו כן האם יש עילה לתביעה בנוגע לטרטור ועוגמת הנפש? כמו כן יש שיחות מוקלטות.
שאלה מסכמת,בהתחשב בזה שאני לא תובע כל יום האם בשני מקרים אלו יהיה הגיוני לשכור שירותי עוד לצןרך התביעה או לפחות לצורך מילוי הטפסים וניסוח כראוי?
תודה רבה על העזרה
שלום,
1א. אתה רשאי לפעול בשם מישהו אחר באמצעות יפוי כוח וכל עוד הפעולה אינה פעולה משפטית. במידה והפעולה היא משפטית רק עו"ד יכול לבצעה בשם אחר.
ב. כן במקרה זה יש עילה לתביעה
ג. זה בהתאם למדיניות החברה - בדר"כ עד חודשיים ימים.
ד. כן בהחלט.
2.א. במידה ולא קיבלת את המוצר בהחלט אתה קשאי לבטל עיסקה בחברת האשראי.
ב.כן.
לגבי שאלתך האחרונה - אתה שואל עו"ד האם כדאי להיעזר בשירותי עו"ד ?
ואענה על שאלתך בשאלה ברשותך, אלו הרכב שלך היה מתקלקל ואינך יודע לתקן האם תלך למוסך ? או כאשר אתה חולה או צריך לעבור ניתוח האם תלך לרופא ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר