שלום לפני כמה ימים התעניינתי ברכב באחד ממגרשי שלמה סיקסט היה רכב שהתעניינתי בו ואמרתי להם שעדיין אני צריכה לחשוב על זה אם אני יכולה לעמוד בתנאים מבחינה כלכלית הם אמרו לי כדי שלא מישהו אחר ייקח את האוטו אני צריכה לשריין אותו לשלם 1000 שקל שיוחזרו לי במקרה שאני אחליט שלא אמרתי להם שלא נורא אם מישהו יקנה אותן לא חסר מכוניות הם המשיכו להתעקש ואחד מהעובדים הצביע על כספת ואמר פה אני שם את הכסף ומחזיר לך אותו אם תחלטי שלו לבסוף שכנעו אותי ואמרתי שאני משלמת באשראי של אמא שלי בתנאי שזה יזוכה לפני ההורדה כי לא רציתי לקחת ממנה כסף ואז שילמתי ויום אחרי הציעו לי רכב אחר שנמצא במגרש אחר ואמרו שיביאו לי אותו לראות.. לאחר כמה ימים חזרתי אליהם ואמרתי להם שאין לי אפשרות לקנות שום רכב כי לא היתה לי אפשרות ושיחזירו לי את ה1000 שקל . ואז מנהל הסניף אמר שאי אפשר ושזה לוקח כמה ימים לקבל תשובה אם מחזירים את הכסף ואם מחזירים אז זה רק חצי מהסכום כי אני צריכה לשלם עבור ה"שינוע" של הרכב שבכלל עדיין לא הגיע.. חתמתי על טפסים ביום הראשון שהייתי שם הוא אמר שזה רק לשריין את הרכב ואין לי את הטפסים אני לא יודעת על מה חתמתי מה אני יכולה לעשות? אני יכולה לתבוע אותם בתביעות קטנות?
שלום,
כן. ניתן לתבוע בהליך תביעות קטנות סוכנות רכב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר