שלום :) ברצוני לספר לכם את חוויתי הרעה עם חברת ספק האינטרנט בזק בינלאומי , אני ביקשתי להתנתק מהם מחוסר שימוש באינטרנט , דיברתי עם נציג ואחרי שיחה ארוכה הוא שימר אותי והבטיח לי 4 חודשים בחינם ולאחר חודש אבא שלי קיבל עוד חיוב עבור הספק , אז התקשרתי ועוד הפעם ביקשתי להתנתק מהשירותים שלהן ואז הוא אמר לי שהוא ניתק אותי ונתן לי מספר פניה , אבל הוא התקשר בחזרה לאבא ולא אמר לו שאני ביקשתי להתנתק אלא הציע לו עוד חודש בחינם ואבא הסכים , בחודש הבא אנחנו עדיין מקבלים חיובים , התקשרתי לפעם השלישית ודיברתי עם נציגה ואמרתי לה שיש לנו ארבעה חודשים בחינם ועדיין מקבלים חיובים וביקשתי לנתק אותי מיידית ושאני לא רוצה לשלם כי הם הבטיחו לי ארבעה חודשים בחינם אז היא אמרה לי שהיא מנתקת אותי וגם היא מוחקת את החוב כי זה חיוב שגוי !! פתאום אחרי ארבעה חודשים אני מקבלת עוד חיוב אז שלחתי להם פקס דרך אתר NETEK ויש לי אישור במייל , התקשרתי אליהם לבדוק אם המנוי מבוטל והם אמרו שיש אצלי חוב בטיפול של עורך דין !! אשמח מאוד לקבל תשובה, איך אני יכולה לסיים את זה?
תודה רבה
שלום,
עליך לפנות למשרד עורכי הדין להציג את ראיותיך.
במידה וזה לא יעזור תגישי תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר