שלום בתאריך9/1/2014 קניתי ברז מדגם 801756 של חברת חמת לאחר כ10חודשים של שימוש המצור נעשה כאילו הוא בשימוש של5שנים פניתי לשירות לקחות ובא איש שרות שצלם את זה אחרי כה ימים שלא חזרו אלי משירות נלקחות פניתי אני אליהם ואז היא בדקה ואמרה שאנחנו הישתמשנו עם חומר ניקוי אז אמרתי לה שאיש שרות שלהם אמר שזה לא נעשה עם חמור ניקוי וביקשתי לדבר עם מישהו אחראי וגם כעבור ימים דיבר איתי והתחיל לתקוף אותי שאנחנו לא טיפלנו במצור כמו שצריך שזה כמו אוטו חדש שצריך לטפל בו אז אמרתי לו שפעם אתם אמורים שזה עם חמור ניקוי ופעם לא טיפלנו בו אף אחד לא אמר לי שצריך לנקות עם חמוץ וגם בתקפות זמן קצרה כזאת שהוא נאכל והוא אמור אם אתה רוצה שרות אז תשלום איפה אחריות וכל רגע הוא אומר לי אני מנתק אני מנתק אז אמרתי לו עם אתה רוצה כל כך לנתק אז תנתק שרות גרוע ביותר אני השתמשתי אך ורק במים עם ככה למצור שאמור להיות בשימוש תמידי עם מים תודה
שלום פיני,
איך אני יכול לסייע ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר