רכשתי מפלאפון מכשיר והוא נחסם בגלל שלא יכולתי לשחזר את הסיסמה.
לחברת אפל אין נציגות בישראל ולכן פניתי לפלאפון ובקשתי לסייע בשחזור הססמה. הם הודיעו שהם לא יכולים
ונאלצתי לרכוש מפלאפון מכשיר אפל נוסף וזאת בתנאי שהם יסדרו סיסמה חדשה והם התחייבו. עובד שלהם למרבה האירונה הינו קרוב משפחה שלי הוא היה הנציג של פלאפון והוא התחייב להתקין את הסיסמה החדשה של אפל. הוא הסכים והוא זה שפתח את הקופסה של המכשיר החדש. לאחר שהוא פתח את הקופסה הוא ניגש למנהל חזר אלי ואמר לי שהם לא עוסקים בהתקנת סיסמה. הם חייבו אותי בכרטיס אשראי וסרבו לקחת בחזרה את המכשיר. וכך 2 המכשירים שרכשתי הפכו כמו אבן ללא אפשרות להשתמש בהם.
בביהמ"ש העיד קרוב המשפחה בדיוק כפי שהוא הונחה ע"י מנהליו בפלאפון והוא שיקר במצח נחושה ותחת שבועה ובכך הוא גרם לי להפסיד כ 10,000 ש"ח.
במקום להודיע למנהליו בפלאפון שהוא לא יכול לשקר, הוא בחר לשקר לאורך כל הדרך.
בפעם השלישית רכשתי מפלאפון מכשי LG וכבר לא נזקקתי לסיסמה של אפל.
והנקודה הכי חשובה שנוגעת לציבור:
מנהל פלאפון שייצג את החברה במשפט הודיע: "ישנם מאות מקרים כמו שלי"
מנהל בפלאפון הציע לי לסגור את התביעה והם ישחזרו את הסיסמה, דבר שהיה מיותר לאחר שרכשתי LG.
והמסקנות:
1. פלאפון יכולה לשחזר את סיסמת אפל עבור כל אותם מאות צרכנים שנחסמו.
2. פלאפון נהנית מהחסימות של המכשירים בגלל סיסמה, מכיוון שע"י כך היא מוכרת יותר מכשירים.
3. עובדי פלאפון אינם מורשים לאשר קבלת פניות בכתב שנמסרות להם.
והשאלה:
האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית נגד פלאפון בעניין הזה?
יוסי כהן
שלום יוסי,
אני מציע לך לפנות לפורום תביעות ייצוגיות ו\או לעו"ד שעוסק בתביעות ייצוגיות כדי לברר את הדברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר