בתאריך 30/6/14 התקשר נציג מחברת פלאפון העונה לשם משה. הנציג הציג את עצמו וטען כי חברת פלאפון מחלקת בחינם מכשיר טאבלט לכ- 100 לקוחות נבחרים. כמובן ששאלתי שוב ושוב האם המכשיר באמת חינמי וקבלתי את אותה תשובה שכמובן ויישלח אלי חוזה חתום. כעבור מספר ימים קבלתי את המכשיר, אך לצערי חברת פלאפון גובה ממני בכל חודש 59ש"ח למרות הבטחת הנציג כי המכשיר בחינם. אין ספור טלפונים בוצעו ביני לבין חברת פלאפון אך ללא מענה רואי והולם. עד היום אני ממשיך לשלם סכום של 59ש"ח לחודש למשך 36 חודשים ללא טיפול בבעיה ובהטעיה של החברה. שוחחתי עם מנהלים שאפילו הבטיחו להוריד את הסכום החודשי ל-20 ש"ח בכל חודש בטענה כי המכשיר נפתח ולא ניתן להחזירו, אך גם הבטחה זו הייתה לשווא. חשוב לציין כי בקשתי לקבל או לשמוע את ההקלטה של הנציג משה מהתאריך הנ"ל ביום ההבטחה כי המכשיר מחולק בחינם אך נתקלתי בסירוב.
תודה
שלום דרור,
קראתי את הדברים שכתבת.
איך אני יכול לעזור ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
עזרתך היא לעזור לי בטיפול כנגד חברת פלאפון. מה האפשריות שלי איך ניתן לקבל את כספי שנילקח בהטעיה ברורה דרך נציג של החברה כמצג שווא.
דרור
שלום,
אם כך אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לסייע.
כמובן שהסיוע המשפטי הוא בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר